Παπαπέτρου και Λάνγκφορντ έφεραν αύξηση 200% στα διαρκείας!

Οι μεταγραφές του Παναθηναϊκού έχουν προκαλέσει… παράνοια στον κόσμο της ομάδας που ετοιμάζεται να σπάσει όλα τα ρεκόρ με τα εισιτήρια διαρκείας μετά και τις νέες κινήσεις.

Η αγάπη του κόσμου του Παναθηναϊκού για το μπασκετικό τμήμα του συλλόγου είναι γνωστή και έχει φανεί σε πάρα πολλές περιπτώσεις. Αυτή είναι άλλωστε που καθιστά το ΟΑΚΑ… κάστρο για το οποίο μιλούν οι άνθρωποι όλων των ομάδων της Euroleague. Είναι χαρακτηριστικό πως οι νέοι παίκτες του «τριφυλλιού» επισημαίνουν στις δηλώσεις τους ότι ανυπομονούν να αγωνιστούν στο γεμάτο κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων.

Φέτος, όλα δείχνουν πως το γήπεδο των «πρασίνων» θα είναι κατάμεστο σταθερά, αφού επικρατεί… τρέλα για τα διαρκείας και όλα μαρτυρούν πως στα προσεχώς υπάρχουν ρεκόρ.

Οι πωλήσεις αναμένεται να ξεπεράσουν τον περσινό αριθμό των 7.500 και δεν αποκλείεται να φτάσουν στον απίστευτο στόχο των 10.000, που δεν έχει προηγούμενο σε ελληνική ομάδα μπάσκετ.

Είναι ενδεικτικό πως στο εξαήμερο από τις 13 Ιουλίου μέχρι τις 18 Ιουλίου, παρατηρήθηκε αύξηση 200% σε σχέση με το προηγούμενο εξαήμερο. Ακόμη και στη διάρκεια του Σαββατοκύριακου 14-15/7, όταν τα εκδοτήρια ήταν κλειστά και η… λογική λέει πως ο κόσμος θα απολάμβανε τις παραλίες, έφυγαν πάνω από 100 εισιτήρια διαδικτυακά μέσω Viva.

Ο κόσμος του Παναθηναϊκού «εκμεταλλεύεται» και την προσφορά που υπάρχει στα οικογενειακά διαρκείας, στα οποία παρατηρείται επίσης μεγάλη αύξηση. Η προσφορά αφορά στο γεγονός πως ο γονιός με ένα παιδί κερδίζει έκπτωση 30%, η οποία φτάνει στο 40% όταν τα παιδιά είναι δύο.

Όλα αυτά με τον κόσμο να «ζεσταίνεται» πλέον ακόμη περισσότερο με τις προσθήκες των Ιωάννη Παπαπέτρου – Κιθ Λάνγκφορντ, με την επισημοποίηση της ανανέωσης του συμβολαίου του Νίκου Παππά, αλλά και την επικείμενη επιστροφή του Γιώργου Παπαγιάννη. Πρόκειται για κινήσεις που αναμένεται να κορυφώσουν την… τρέλα και να φέρουν τις πωλήσεις πιο κοντά στον στόχο των 10.000. Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού περιμένουν νέο «ντεμαράζ» αγορών το προσεχές διάστημα, βλέποντας πως η κίνηση είναι σταθερά μεγάλη τόσο στα οικονομικά, όσο και στα πιο ακριβά διαρκείας.

Σε κάθε περίπτωση, όλα δείχνουν πως σύντομα το περσινό ρεκόρ των 7.500 θα ανήκει στο παρελθόν και μένει να φανεί πού θα φτάσει η «πράσινη παράνοια»!

Θυμηθείτε τα βίντεο με το… κάλεσμα των Παπαπέτρου – Λάνγκφορντ:

Πηγή: sdna.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ρίγη συγκίνησης στο ΟΑΚΑ: «Παύλο είσαι εδώ…» (Βίντεο)

Συγκλονίζει η ΚΑΕ Παναθηναϊκός για τον χαμό του Π. Γιαννακόπουλου

Η ΚΑΕ και η ΠΑΕ Ολυμπιακός εκφράζουν τα συλλυπητήρια τους για τον Π. Γιαννακόπουλο