Προσαγωγή πρώην βουλευτή των ΑΝΕΛ για εξύβριση προς τους αστυνομικούς

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, εκείνος άρχισε να τους υβρίζει και να χρησιμοποιεί απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς. Ως εκ τούτου, οι αστυνομικοί προχώρησαν στην προσαγωγή του.

Ο λόγος για τον πρώην βουλευτή Παναγιώτη Μελά.Το περιστατικό έγινε λίγο πριν την 12:00 το μεσημέρι της Παρασκευής.

Ο κ. Μελάς ήταν πρώην βουλευτής των ΑΝΕΛ στην Α΄Πειραιώς, ενώ τον Δεκέμβριο του 2014 είχε ανεξαρτητοποιηθεί από την ΚΟ του κόμματος.

Ποιος – είναι ο Παναγιώτης Μελάς:

Κοινοβουλευτικές Δραστηριότητες
Στις 17.11.1994 αντικατέστησε στη Βουλή, ως πρώτος επιλαχών στην Α΄ περιφέρεια Πειραιά, τον παραιτηθέντα βουλευτή της Ν.Δ. Ανδρέα Ανδριανόπουλο. Εξελέγη βουλευτής της Α΄ Πειραιώς στις εκλογές του 1996 του 2000, του 2004 και του 2007.
Στις 7.10.2010 αντικατέστησε στη Βουλή τον παραιτηθέντα του βουλευτικού αξιώματος Βασίλη Μιχαλολιάκο.

Πολιτικές / Κοινωνικές Δραστηριότητες
Μέλος της Ε.Ρ.Ε.Ν. το 1964. Από το 1974 είναι μέλος της Ειδικής Κομματικής Οργάνωσης (Ε.Κ.Ο.) Ιατρών Πειραιά της Ν.Δ. της οποίας διετέλεσε πρόεδρος για δύο περιόδους. Το διάστημα 1983-1987 ήταν αντιπρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Πειραιά. Το Φεβρουάριο του 1994 εξελέγη αντιπρόεδρος του Πανελληνίου Ιατρικού Συλλόγου από τον οποίο αποχώρησε όταν εισήλθε στη Βουλή. Από τις 22-10-1996 είναι αντιπρόεδρος της Ο.Κ.Ε. Yγείας και Πρόνοιας και της Ο.Κ.Ε. Εμπορικής Ναυτιλίας της Ν.Δ. Διατέλεσε Μέλος της Κεντρικής Επιτροπής της Ν.Δ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Kύπρος: Συνελήφθησαν 3 Έλληνες που εξύβρισαν τον Καμμένο!

Ψαριανός, μέσω των social media: «ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ έχει ένα σοβαρό πρόβλημα στρατηγικής»

«Βόμβες» Δ. Καμμένου: Οι ΑΝΕΛ έχουν διαλυθεί, απλώς προσπαθούν να κερδίσουν χρόνο