Σπίτια “πάνω” στην θάλασσα με… κυματοθραύστη! – Η εικόνα που κάνει τον γύρο του διαδικτύου

Μια εικόνα που δείχνει δυο οικίες να είναι χτισμένες λίγα μόνο μέτρα απόσταση από την θάλασσα κάνει τον γύρο του διαδικτύου και έχει προκαλέσει οργισμένα σχόλια.

Πρόκειται για την παραλία “Θιόπαυστο” και βρίσκεται στην Αρκαδία. Συγκεκριμένα, οπως μας πληροφορεί το kalimera-arkadia.gr, “η παραλία Θιόπαυστο βρίσκεται στον όρμο της Σαμπατικής και σε απόσταση 4,5 χλμ. βορειοανατολικά από τον οικισμό του Λεωνιδίου”.

Επίσης μας λέει ότι “η κολυμβητική ακτή αποτελεί το παράλιο τμήμα ενός ανοιχτού κόλπου, μήκους 180 μ. και ότι “η παράκτια ζώνη και ο θαλάσσιος πυθμένας αποτελούνται από βότσαλο”.

“Η πρόσβαση στην παραλία γίνεται μέσω του οδικού δικτύου Άστρους-Λεωνιδίου, η παραλία δεν είναι οργανωμένη αλλά διαθέτει ντους, καλάθια απορριμμάτων και γήπεδο πετοσφαίρισης”.

Και για το τέλος λέει ότι “η άμεση περιοχή της ακτής καλύπτεται από πεύκα, κυπαρίσσια, χαρουπιές και ελαιώνες, ενώ υπάρχουν ελάχιστες διάσπαρτες κατοικίες“.

Περιέργως βέβαια δυο από αυτές τις “ελάχιστες διάσπαρτες κατοικίες” βρίσκονται ακριβώς πάνω στο κύμα με την μία να διαθέτει ακόμα και κυματοθραύστη!

Την παραπάνω μάλιστα φωτογραφία την βρήκαμε στην τουριστική ιστοσελίδα tripinview.com, από τις μεγαλύτερες του χώρου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

10 «γερασμένα» Καναντέρ για όλη την Ελλάδα διαθέτει η Πυροσβεστική

Αστεροσκοπείο Αθηνών: 12.600 στρέμματα καμένα στην Ανατολική Αττική

Στον εισαγγελέα ο Ηλίας Ψινάκης για τις φονικές φωτιές στην ανατολική Αττική