Τεράστια ανατροπή: Τέλος ο πόλεμος και η… νέα συμμαχία με τον Ιβάν Σαββίδη

Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει τη Βασιλεία στην Ελβετία το βράδυ της Τετάρτης, στη ρεβάνς του 2-1 της Τούμπας, με στόχο την ευρωπαϊκή διάκριση. Πριν από μερικά 24ωρα ωστόσο προέκυψε ένα πρόβλημα με τις άδειες παραμονής των Αμρ Ουάρντα, Λεό Ζαμπά και Εβγέν Χατσερίντι με αποτέλεσμα να τίθεται εν αμφιβόλω η παρουσία τους στον αγώνα.

Η διαδικασία της έκδοσης των αδειών παραμονής είχε κολλήσει για γραφειοκρατικούς λόγους με τον Υφυπουργό Αθλητισμού, Γιώργο Βασιλειάδη να επεμβαίνει σύμφωνα με τις πληροφορίες που κυκλοφόρησαν και να βοηθάει στην άμεση επίλυση του θέματος ώστε να μπορέσουν οι τρεις παίκτες να ταξιδέψουν χωρίς κανένα πρόβλημα στην Ελβετία.

Μπορεί η συγκεκριμένη είδηση να έπαιξε πολύ δυνατά, ωστόσο έχει το ενδιαφέρον της και όχι μόνο επειδή η παρουσία ή μη των τριών παικτών σε ένα τόσο σημαντικό παιχνίδι αλλάζει και τα πλάνα του Ραζβάν Λουτσέσκου.

Αναφερόμαστε στο παρασκήνιο που κρύβεται πίσω από την «βοήθεια» Βασιλειάδη στον ΠΑΟΚ, καθώς εφόσον ισχύει, πρόκειται για μια αξιοσημείωτη είδηση αν αναλογιστεί κανείς τον – πλέον φανερό – πόλεμο κυβέρνησης και Σαββίδη που βρισκόταν σε εξέλιξη μέχρι πρότινος.

Όλα είχαν ξεκινήσει μετά το ντου του Σαββίδη στον αγωνιστικό χώρο της Τούμπας, στο ντέρμπι με την ΑΕΚ, ενώ προσωπικά με τον Βασιλειάδη, επίσης υπήρχε ανοιχτή κόντρα, καθώς ο Γιώργος Σαββίδης τον είχε σχολιάσει αρνητικά πολλές φορές μέσω Instagram. Η πρόθεσή του όμως τώρα να βοηθήσει τον ΠΑΟΚ στο «κόλλημα» που προέκυψε με τους δύο παίκτες, ίσως δείχνει πολλά και για τη συνέχεια.

Η κυβέρνηση δεν θα ήθελε άλλωστε να βρίσκεται μονίμως σε πόλεμο με ένα τέτοιο μέγεθος όπως ο Σαββίδης και για αυτό προσπαθεί το τελευταίο διάστημα να… θάψει τα όπλα, ενώ ανάλογη ησυχία παρατηρείται πλέον και από το στρατόπεδο του Δικεφάλου, αν σκεφτεί κανείς τις αντιδράσεις που (δεν) υπήρξαν για το Μακεδονικό ζήτημα.

Πηγή: sportdog.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Απόφαση-βόμβα από τη Super League – Αφαίρεση 3 βαθμών από το φετινό και 2 από το επόμενο πρωτάθλημα στον ΠΑΟΚ – Στην ΑΕΚ η νίκη!

Άμεση αντίδραση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στην τιμωρία – Καταθέτει έφεση

Αυτός είναι ο «άγνωστος» γιος του Ιβάν Σαββίδη!