Τ. Αλεξιάδης: Να το διαψεύσει ο Μητσοτάκης για το «μη χαριστείτε στον Τσίπρα για τις συντάξεις στους Γερμανούς» (Βίντεο)

Στην εκπομπή Παρεμβάσεις καλεσμένος του Άκη Παυλόπουλου βρέθηκε ο Τρύφων Αλεξιάδης πρώην Αναπληρωτής Υπουργός Οικονομικών και αναφέρθηκε στην καταγγελία του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα προς τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκο Μητσοτάκη, ότι πήγε στην Γερμανία και συναντήθηκε με τον σοσιαλδημοκράτη Γερμανό υπουργό Οικονομικών Χορστ Ζεεχόφερ και τον προέτρεψε να μη διανοηθεί να «χαριστεί» στην ελληνική κυβέρνηση ή να κάνει τα «στραβά μάτια» για τη μη υλοποίηση των περικοπών.

Ο κ. Αλεξιάδης είπε ότι “η καταγγελία του πρωθυπουργού είναι συγκεκριμένη. Να βγεί ο κ. Μητσοτάκης και να το διαψεύσει”.

Κατόπιν ανέφερε ότι “ο κ. Μητσοτάκης μιλάει για πάρα πολλά πράγματα, αλλά δεν μας λέει αν έγινε το δείπνο με τον κ. Φρουζή, ή αν τον ήξερε”, και τόνισε “ότι τα δυο γεγονότα αυτά συνδέονται μεταξύ τους”.

“Αυτά είναι πολιτικά ερωτήματα που πρέπει να απαντηθούν”, τόνισε ο κ. Αλεξιάδης.

Δείτε όλα όσα είπε ο πρώην Αναπληρωτής Υπουργός Οικονομικών στις Παρεμβάσεις το βράδυ της Πέμπτης 5 Ιουλίου. Η τοποθέτηση του ξεκινάει μετά το 25:00ο λεπτό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

«Μετωπική» σύγκρουση Τσίπρα-Μητσοτάκη: «Είσαι απατεώνας»-«Εσύ είσαι ψεύτης και συκοφάντης»

«Κεραυνοί» Λεβέντη σε Τσίπρα: «Έχετε πει σε όλα «ναι», ξεφτιλίσατε την αριστερά»

Μιχαλολιάκος κατά πάντων στην Βουλή: Είναι η οργή του Λαού για την Μακεδονία…