Λεβέντης: Προβλέπω αιφνίδιες εκλογές τον χειμώνα

Μιλώντας στο «Θέμα 104,6», ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης προέβλεψε αιφνίδιες εκλογές «προς τον χειμώνα», λέγοντας ότι «δεδομένης της θέσης του Κυριάκου Μητσοτάκη για το Μακεδονικό ο Αλέξης Τσίπρας θα θελήσει να αιφνιδιάσει τον πρόεδρο της ΝΔ».

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, ο Βασίλης Λεβέντης επιτέθηκε και στην κυβέρνηση και αναφερόμενος στις επικείμενες πρωθυπουργικές εξαγγελίες από το βήμα της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης, είπε ότι «η ΔΕΘ είναι αρένα πολιτικής απατεωνιάς για όλα τα κόμματα και ό,τι πει εκεί ο κ. Τσίπρας θα είναι απατεωνιά».

“Εμένα με συνέφερε όταν είπα να γίνουν περικοπές συντάξεων; Και για περικοπές στους μισθούς των βουλευτών είπα και από κάτω με μουτζώνανε και το κανάλι της Βουλής έδειχνε εμένα και όχι αυτά που κάνανε. Κάνω προτάσεις, αλλά τις πετάνε στα σκουπίδια. Ζούμε τη δικτατορία του Καμμένου και του Τσίπρα των 153 βουλευτών”.

Ερωτηθείς για τις αποχωρήσεις βουλευτών από το κόμμα του, ο κ.Λεβέντης είπε ότι αυτό είναι προδοσία και πρόσθεσε ότι «έτσι πήγαμε στη χούντα, με τις αποστασίες βουλευτών. Όποιος φεύγει από ένα κόμμα και μάλιστα όταν έχει μπει σε λίστα υποψηφίων, θα πρέπει να παραδίδει την έδρα στο κόμμα που τον εξέλεξε. Σήμερα όμως ζούμε σε εποχή πολιτικής ανηθικότητας, δε δίνουμε καλά παραδείγματα στους νέους ανθρώπους».

Διαβάστε, επίσης:Στο Χορτιάτη την Κυριακή ο Παυλόπουλος για τα 74 χρόνια από το ολοκαύτωμα – όλο το πρόγραμμα