Άδ. Γεωργιάδης στις Αντιπαραθέσεις: «Λίγη» η παραίτηση Τόσκα – Αποκλειστικός υπεύθυνος ο Τσίπρας (Βίντεο)

Τηλεφωνική επικοινωνία είχε στην εκπομπή Αντιπαραθέσεις το βράδυ της Παρασκευής ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος χαιρέτισε την παραίτηση Τόσκα.

“Καλό είναι που παραιτήθηκε έστω και ένας” είπε ο κ. Γεωργιάδης και συνέχισε λέγοντας ότι “είναι σημαδιακό που παραιτήθηκε ένας αξιωματικός κάτι που δείχνει ότι έχει συναίσθηση της στολής που φόρεσε, αλλά παραιτήθηκε ένας που δεν είναι ΣΥΡΙΖΑ. Ανήκει στην κίνηση ΠΡΑΤΤΩ ο Νίκος Τόσκας,του κ. Κοτζιά και δεν είναι ΣΥΡΙΖΑ” υποστήριξε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ και τόνισε ότι “οι του ΣΥΡΙΖΑ έχουν τέτοια μανία με τις καρέκλες, που ούτε και υπό αυτές τις συνθήκες δεν μπορούν να παραιτηθούν”.

Είπε επίσης ο κ. Γεωργιάδης ότι ο κ. Τόσκας δεν είναι ο αποκλειστικός υπεύθυνος για την τραγωδία, υποστηρίζοντας ότι η κ. Δούρου π.χ. έχει απείρως περισσότερη ευθύνη, όπως και ο ίδιος ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, που είναι ο αποκλειστικός υπεύθυνος για την τραγωδία, ο οποίος ανέλαβε και ό ίδιος όπως είπε την πολιτική ευθύνη.

Δείτε όλα όσα είπε ο κ. Γεωργιάδης στις Αντιπαραθέσεις και στον Γιάννη Λοβέρδο. Η τοποθέτηση του ξεκινάει στο 11:00ο λεπτό:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Παραιτήθηκε ο Ν. Τόσκας: Οι απώλειες τόσων συνανθρώπων μας ξεπερνάει τη βούλησή μου να συνεχίσω

Θεοδωράκης για Τόσκα: Τις μέρες του στο υπουργείο τις πλήρωσαν ακριβά οι Έλληνες

ΝΔ για παραίτηση Τόσκα – Οι ευθύνες έχουν ονοματεπώνυμο: Αλέξης Τσίπρας