Καταγγελίες για όργιο νεανικής πορνείας, φοροδιαφυγής και έλλειψης αστυνομικής φρούρησης στη Μύκονο

Για όργιο εκτεταμένης φοροδιαφυγής, ξυλοδαρμών κατοίκων, ακόμα και νεανικής πορνείας καταγγέλει η κ. Αλεξάνδρα Δήμου, δικηγόρος και κάτοικος του νησιού.

Η κα Δήμου μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 είπε ότι «ανήλικα κορίτσια, ηλικίας από 12- 15 ετών, κάθε βράδυ μεταφέρονται με τα μαύρα VIP αυτοκίνητα… είναι γνωστό τι συμβαίνει στο νησί εδώ και καιρό».

Μάλιστα η κα. Δήμου, προχώρησε και σε άλλη μια καταγγελία: για ξυλοδαρμούς κατοίκων και επαγγελματιών οδηγών ταξί από μπράβους για μια θέση πάρκινγκ.

Για το θέμα της φοροδιαφυγής όπως αναφέρθηκε στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1, βίλες στις οποίες δεν γίνονται διασταυρώσεις της ΔΕΗ, φαίνονται κλειστές, αλλά την ίδια ώρα ενοικιάζονται σε τιμές από 3.000 έως 7.000 ευρώ τη βραδιά, με τα χρήματα να καταλήγουν σε λογαριασμούς του εξωτερικού, όπως προέκυψε από ελέγχους της ΑΑΔΕ.

Όπως υποστήριξε ο πρόεδρος της ΠΟΜΙΔΑ, Στράτος Παραδιάς, πρόκειται για ένα φαινόμενο με μεγάλο αντίκτυπο στα δημόσια έσοδα, ενώ όπως πρόσθεσε η πλατφόρμα που έχει θεσμοθετηθεί για τις βραχυχρόνιες μισθώσεις, δεν έχει λειτουργήσει ακόμα.

Διαβάστε, επίσης: Απόστολος Γκλέτσος: «η Ζωή ήταν ο άνθρωπος που μπορούσες να εμπιστευτείς όταν είχες ένα πρόβλημα”