Μάκης Παντζόπουλος για Ελένη Μενεγάκη: «Πιστεύετε στις νεράιδες;» (Εικόνα)

Τόσο η Ελένη Μενεγάκη όσο και ο Μάκης Παντζόπουλος είναι δύο άνθρωποι διακριτικοί παρά το γεγονός πως αποτελούν το νούμερο ένα πιο πολυσυζητημένο ζευγάρι της ελληνικής showbiz. Η Ελένη μοιράζεται κάποιες στιγμές από την καθημερινότητά της στα social media, οι οποίες βέβαια είναι ελάχιστες αν σκεφτεί κανείς πως έχει τους περισσότερους followers στην Ελλάδα και η επιρροή της είναι τεράστια. Όλες αυτές τις ημέρες, από την μαύρη 23η Ιουλίου που σκόρπισε θλίψη στη χώρα μας, οι δυο τους δεν έχουν τοποθετηθεί δημόσια, ίσως γιατί ανήκουν στην κατηγορία των ανθρώπων που θέλουν να μιλούν με τις πράξεις τους.

Όσοι τους γνωρίζουν καλά ξέρουν πως είναι άνθρωποι ευαίσθητοι και μάλιστα δεν είναι λίγες οι φορές που η ωραία Ελένη έχει βοηθήσει πρώην συνεργάτες της ή απλό κόσμο όλα αυτά τα χρόνια. Διακριτικά και αθόρυβα. Όπως έκανε και τώρα. Όλοι βέβαια ανυπομονούν για την τοποθέτησή της για την εθνική τραγωδία κάτι που φυσικά θα έρθει μέσα από την εκπομπή της τη νέα σεζόν.

Τόσο η Ελένη όσο και ο επιχειρηματίας έχουν να ανεβάσουν φωτογραφία στα Instagram τους από εκείνη την ημέρα που θα μείνει βαθιά χαραγμένη στη μνήμη όλων μας. Ωστόσο, εντύπωση μας προκάλεσε η τελευταία ανάρτηση του Μάκη Παντζόπουλου στο δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης, ώρες πριν την τραγωδία, στην οποία απεικονίζεται η γυναίκα της ζωής του. Ο 48χρονος λοιπόν, απαθανάτισε την αγαπημένη του και ρώτησε όλους τους followers του, «αν πιστεύουν στις νεράιδες;». Εκείνος οπωσδήποτε ναι!

A post shared by ONAR ANDROS (@onar_andros) on

Πηγή: instyle.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Μενεγάκη-Παντζόπουλος: Η απόφαση που πήραν και το άτομο που επισκέπτονται για να τους βοηθήσει

Πυρά κατά Ελένης Μενεγάκη: «Ήταν η πιο δυσάρεστη στιγμή που έχω περάσει στην τηλεόραση» (video)

Κατερίνα Ζαρίφη: «Δεν ξέρω αν η Ελένη Μενεγάκη έχει μάθει για τη συνεργασία μου με το Epsilon, νομίζω πως…» (video)