Μικ Τζάγκερ: Ο γερόλυκος της ροκ στην Τήνο

Την Ελλάδα και πιο συγκεκριμένα την Τήνο, επέλεξε για να περάσει τις διακοπές του, ο φημισμένος τραγουδιστής του ροκ συγκροτήματος «Rolling Stones», Μικ Τζάγκερ.

Ο γερόλυκος της ροκ βρέθηκε το βράδυ της Τετάρτης σε μια ταβέρνα ενός ορεινού χωριού του νησιού, μαζί με τον ανιψιό του μεγάλο Βρετανό ζωγράφο Λούσιαν Φρόιντ, την κατά 50 χρόνια νεότερη σύντροφό του και κάποια άλλα άτομα παρέα του, για φαγητό και φυσικά δεν μπόρεσε να περάσει απαρατήρητος.

Στην ταβέρνα στην Τήνο τον αναγνώρισε μια παρέα Γάλλων που επίσης έτρωγαν την ίδια ώρα εκεί και άρχισαν να φωνάζουν από τη χαρά τους! Κάποιοι θαμώνες, μάλιστα, τον πλησίασαν για να ανταλλάξουν μια κουβέντα με τον ζωντανό θρύλο της ροκ, με τον Μικ Τζάγκερ να είναι εξαιρετικά ευγενής, προσιτός, άνετος, επικοινωνιακός και με διάθεση για χιούμορ!

Στη συνέχεια, ο Τζάγκερ και οι φίλοι του, όλοι μαζί, έφυγαν με ένα τζιπ.

Ο Μικ Τζάγκερ και η παρέα του φημολογείται ότι διανυκτέρευσαν σε σπίτι που είχε νοικιάσει φίλος του μουσικός στην ευρύτερη περιοχή του Τριαντάρου.

Χθες το μεσημέρι ο Τζάγκερ και η παρέα του αναχώρησαν με ιδιωτικό ταχύπλοο για την Αντίπαρο, όπου θα φιλοξενηθεί από Έλληνα επιχειρηματία του Λονδίνου που έχει νοικιάσει σπίτι στο νησί.

Sunset over the water #summer #view #France

A post shared by Mick Jagger (@mickjagger) on

Πηγή: iefimerida.gr

Διαβάστε, επίσης:Η Μόνικα Μπελούτσι χτίζει σπίτι στην Πάρο