Ντροπή: Ξέφρενο πάρτι Κικίλια – Πατούλη στην Πάρο-Χτυπούσαν καμπάνες στο ρυθμό του Ρέμου

Ένα τρικούβερτο γλέντι υπό τους ρυθμούς του «γαλάζιου” Αντώνη Ρέμου έστησαν αργά την Τρίτη τουρίστες στη Νάουσα της Πάρου, λίγο μετά από το διάγγελμα με το οποίο ο Αλέξης Τσίπρας είχε μόλις ανακοινώσει το τέλος των μνημονίων από την Ιθάκη.

«Ψυχή” του πάρτι δεν ήταν άλλοι από τον βουλευτή της ΝΔ, Βασίλη Κικίλια και τον Πρόεδρο της ΚΕΔΕ και δήμαρχο Αμαρουσίου, Γιώργο Πατούλη.

Το γεγονός αυτό προξένησε μεγάλη εντύπωση, δεδομένου ότι όλα τα μαγαζιά της περιοχής έχουν συμφωνήσει εδώ και χρόνια να μην παίζουν δυνατά μουσική, προκειμένου να μην προκαλείται ένα ανυπόφορο μείγμα ηχορύπανσης στους θαμώνες των καταστημάτων που βρίσκονται στο ίδιο σημείο.

Ωστόσο, Βασίλης Κικίλιας και Γιώργος Πατούλης, ενθυμούμενοι ίσως τα πάρτι της ΔΑΠ -ΝΔΦΚ από τα μετεφηβικά τους χρόνια, τα έσπασαν, με αρκετούς να χορεύουν πάνω στα τραπέζια και με το αλκοόλ να ρέει άφθονο.
Τέλος, κατευθύνθηκαν στο εκκλησάκι που βρίσκεται στην παραλία, τον Άγιο Νικόλαο και ξεκίνησαν να χτυπούν τις καμπάνες στο ρυθμό των τραγουδιών του Αντώνη Ρέμου.

Πηγή: Tribune.gr

Διαβάστε, επίσης: Δ.Παπαδημούλης: ΝΔ-ΠΑΣΟΚ παριστάνουν τους σωτήρες