Παράνομο swingers party, στη Λευκορωσία, κατέληξε σε 52 συλλήψεις!

Επεισοδιακή εξέλιξη είχε ένα μεγάλο swingers party swingers party στη Λευκορωσία το περασμένο Σάββατο, όταν κατέφθασαν σε αυτό απρόσκλητοι – και άκρως ανεπιθύμητοι – επισκέπτες.

Το όργιο για ζευγάρια που αρέσκονται σε πειραματισμούς και επέκταση των σεξουαλικών τους οριζόντων βρισκόταν στο απόγειό του όταν ξαφνικά εισέβαλλαν στον χώρο, μια φάρμα κοντά στο Μινσκ, άνδρες των ένοπλων δυνάμεων και συνέλαβαν πάνω από 50 άτομα!

Στο βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου, εμφανίζονται αρκετοί από τους συλληφθέντες, ημίγυμνοι, να περιμένουν να οδηγηθούν στο τμήμα, ενώ στο φόντο μπορεί να δει κανείς και ένα αυτοσχέδιο μπαρ.

Σύμφωνα με το Russia Today, η ηλικία των συμμετεχόντων στο όργιο «μαμούθ» ήταν από 20 έως 45 ετών. Σε ανακοίνωσή του, το υπουργείο Εσωτερικών της Λευκορωσίας χαρακτήρισε τον χώρο όπου διεξαγόταν η συνεύρεση «παράνομο οίκο ανοχής», όπου επιδίδονταν σε όργια ζευγάρια, ιερόδουλες και φοιτητές. Τα πάρτι οργάνωναν από το 2016 δύο άτομα, τα οποία έβρισκαν την πελατεία τους μέσω του διαδικτύου και χρέωναν περίπου 200 ευρώ το δικαίωμα συμμετοχής στο swingers party.

Υπενθυμίζεται ότι τόσο η πορνεία όσο και οι οίκοι ανοχής είναι παράνομοι στη Λευκορωσία. Η παροχή σεξουαλικών υπηρεσιών επί πληρωμή είναι αδίκημα που τιμωρείται με βαρύ πρόστιμο ενώ η λειτουργία οίκου ανοχής μπορεί να οδηγήσει και σε ποινή φυλάκισης.

Διαβάστε, επίσης:Μάχη για τη ζωή του δίνει ο Niki Lauda μετά από μεταμόσχευση πνεύμονα