Τρεις παιδόφιλοι τουφεκίστηκαν και κρεμάστηκαν δημοσίως στην Υεμένη

Τρεις παιδόφιλοι τουφεκίστηκαν δημοσίως και έπειτα κρεμάστηκαν από έναν γερανό στην Υεμένη χθες, ως τιμωρία για τον βιασμό και τη δολοφονία ενός 10χρονου αγοριού.

Οι εικόνες δείχνουν τους τρεις παιδόφιλους κρεμασμένους από το στύλο του ρεύματος, ενώ κάποιες άλλες είναι τραβηγμένες λίγο πριν τους πυροβολήσουν στο κεφάλι και στην καρδιά από 5 φορές τον καθένα. Οι παιδόφιλοι προηγουμένως είχαν βιάσει και δολοφονήσει φριχτά ένα 10χρονο αγοράκι.

Η εκτέλεση έγινε δημόσια στο κέντρο της πόλης Σανάα και ο κόσμος που είχε συγκεντρωθεί στην κεντρική πλατεία είχε άγριες διαθέσεις. Αφού τους πυροβόλησαν και τους κρέμασαν άφησαν τα κορμιά τους να κρέμονται για παραδειγματισμό.

Το νομικό σύστημα της Υεμένης επιτρέπει την εκτέλεση δι’ απαγχονισμού, αποκεφαλισμού και πυροβολισμών. Οι Αρχές έχουν αποφασίσει να τιμωρούν με πυροβολισμό και κρέμασμα τους παιδόφιλους ώστε αυτού του είδους η ακραία ποινή να λειτουργήσει ως αποτρεπτικός παράγοντας στους υποψήφιους βιαστές και παιδόφιλους, ο αριθμός των οποίον έχει αυξηθεί κατακόρυφα στη χώρα, λόγω της ανομίας που επικρατεί εν μέσω εμφυλίου πολέμου.

Διαβάστε, επίσης:Εφιαλτική πρόβλεψη: Όλο τον Αύγουστο θα καίει η μεγαλύτερη πυρκαγιά στην ιστορία της Καλιφόρνιας