Από μηχανής θεός ο Νάτχο, 2-1 ο Ολυμπιακός τον Αστέρα στο 92′ (Βίντεο)

Ο Καμαρά με ασύλληπτο σουτ έδωσε προβάδισμα στον Ολυμπιακό από το 18′, ο Τόνσο ισοφάρισε για τον Αστέρα στο 67′ και δευτερόλεπτα πριν οι Πειραιώτες μετρήσουν την πρώτη τους απώλεια στο πρωτάθλημα, ήρθε ο Νάτχο να δώσει τη λύση σκοράροντας για το τελικό 2-1 στο Φάληρο.

Δεν ήταν γραφτό των “ερυθρολεύκων” να περάσουν ένα ήσυχο βράδυ Κυριακής στο Φάληρο, φιλοξενώντας τον Αστέρα για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Την… φωτοβολίδα του Καμαρά στο 18′ ήρθε να πατσίσει ο δαιμόνιος Τόνσο στο 67′ και φτάνοντας στις καθυστερήσεις, ο Ολυμπιακός ήταν δευτερόλεπτα μακριά από την πρώτη του απώλεια στο πρωτάθλημα, όπως μεταδίδει το sport24.gr.

Κάπου εκεί μίλησε η ψυχραιμία του Γκερέρο, που είχε το καθαρό μυαλό να σπάσει τη μπάλα, αλλά και η κλάση του Νάτχο που έβαλε το σώμα του στη γωνία που έπρεπε για να δώσει στη μπάλα την απαιτούμενη γεωμετρία, προκειμένου αυτή να αναπαυθεί στα δίχτυα της αντίπαλης εστίας. Με τον Ισραηλινό να μπαίνει στο ματς στο 84′ και να κάνει ένα ντεμπούτο που ούτε ο ίδιος θα μπορούσε να σχεδιάσει.

Δείτε παρακάτω τα γκολ και τα καλύτερα στιγμιότυπα από την αναμέτρηση:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

«Πασάς» στη Ριζούπολη ο ΠΑΣ Γιάννινα (Βίντεο)

Μεγάλη νίκη με ανατροπή ο ΠΑΟΚ στο Ηράκλειο (Βίντεο)

Επίδειξη δύναμης της ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ επί του Πανιωνίου (Βίντεο)

Σαν «αέρας» πέρασε και από τη Λάρισα ο Παναθηναϊκός (Βίντεο)