Μαφιόζικη εκτέλεση στην Αγία Παρασκευή – σε γυναίκα ανήκει το αυτοκίνητο που επέβαινε το θύμα

ÊÏÍÔÁÑÉÍÇÓ ÃÉÙÑÃÏÓ EUROKINISSI

Άνδρας που βρισκόταν στο αυτοκίνητό του, έξω από το νεκροταφείο της Αγίας Παρασκευής έπεσε νεκρός όπως ήδη γράψαμε εχθές από τα πυρά αγνώστων.

Το θύμα, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες είναι Έλληνας, δέχτηκε τρεις πυροβολισμούς και εξέπνευσε επιτόπου, με τους αστυνομικούς να μιλούν για ένα ακόμη επεισόδιο, στον άγριο πόλεμο της νύχτας.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, άγνωστοι πλησίασαν άνδρα που βρίσκονταν μέσα σε ένα γκρι αυτοκίνητο επί της οδού Νεαπόλεως, και τον «γάζωσαν».
Αυτόπτες μάρτυρες αναφέρουν ότι ο άτυχος άνδρας πυροβολήθηκε τουλάχιστον τρεις φορές.
Στη συνέχεια οι δράστες διέφυγαν με μοτοσικλέτα.
Στο σημείο της άγριας δολοφονίας έσπευσαν αμέσως αστυνομικοί που διεξάγουν έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών.
Το… σκηνικό έχει οδηγήσει πάντως τις Αρχές να εξετάζουν εάν πρόκειται για ξεκαθάρισμα λογαριασμών μεταξύ ανθρώπων της νύχτας.

Το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε το θύμα, ανήκει σε γυναίκα, όπως διαπίστωσε η ΕΛ.ΑΣ.. Όλα δείχνουν ότι το θύμα είχε ραντεβού στο σημείο όπου βρέθηκε νεκρός, άγνωστο με ποιον ή ποια.

Ποιο είναι το θύμα της δολοφονίας
Βαρύ ποινικό παρελθόν με απόπειρες ανθρωποκτονίας, ληστεία και ναρκωτικά έχει στο φάκελό του ο 51χρονος που δολοφονήθηκε στην Αγία Παρασκευή.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, το όνομά του είχε συμπεριληφθεί σε δικογραφίες γνωστών ανθρώπων της νύχτας.

Σύμφωνα με πληροφορίες το τελευταίο διάστημα δε φαίνεται να είχε δραστηριότητα στο χώρο της νύχτας, καθώς εργαζόταν σε λαϊκές αγορές, αλλά οι αρχές εκτιμούν ότι είχε ανοιχτούς λογαριασμούς.

Διαβάστε, επίσης:Κραυγή αγωνίας για τη μητέρα της μικρής Σπυριδούλας που πάσχει από καρκίνο. Μπορείτε να βοηθήσετε;