Ποια ήταν η δικηγόρος που δολοφονήθηκε στην Κηφισιά και ποια η σχέση της με τον υπόκοσμο

Tο θύμα ονομαζόταν Αικατερίνη Αναγνωστάκη και φέρεται να είχε δεχθεί δολοφονική επίθεση και το 2011. Αμέσως μετά την απόπειρα δολοφονίας της, λέγεται πως είχε μεταβεί στο εξωτερικό.

Συναγερμός σήμανε στην αστυνομία σήμερα το απόγευμα, καθώς μια γυναίκα βρέθηκε νεκρή μέσα στο αυτοκίνητό της, μάρκας Mercedes, στο κοινόχρηστο υπόγειο γκαράζ της μεζονέτας όπου διέμενε στην οδό Στρατηγού Δαγκλή 32, στην Κηφισιά.
Άτομο γνωστό στην Ασφάλεια η 33χρονη με «πλούσιο» παρελθόν και εμπλοκή σε πολλές περιπτώσεις. Το 2011 η γυναίκα είχε δεχθεί δολοφονική επίθεση στο Γαλάτσι ενώ μάλιστα ήταν έγκυος έξι μηνών.

Με δύο όπλα και τουλάχιστον δέκα σφαίρες φέρεται να εκτέλεσαν οι δράστες την 33χρονη δικηγόρο που βρέθηκε νεκρή το απόγευμα της Τετάρτης στο υπόγειο γκαράζ του σπιτιού της στην Κηφισιά.

Η 33χρονη που εντοπίστηκε νεκρή από την μητέρα της, όπως μετέδωσε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, χτυπήθηκε τουλάχιστον δέκα φορές. Οι αστυνομικοί βρήκαν στο σημείο τουλάχιστον δέκα κάλυκες τόσο από το τυφέκιο, όσο και από όπλο χειρός και κάνουν λόγο για προσεκτικά σχεδιασμένη δολοφονία, ενώ το βασικό σενάριο που εξετάζεται είναι οι δράστες να περίμεναν την δικηγόρο να επιστρέψει και όταν μπήκε στο γκαράζ να προχώρησαν πεζή προς το μέρος της και την εκτέλεσαν.

Αυτό που δεν έχει ξεκαθαριστεί ακόμα είναι η ακριβής ώρα της εκτέλεσης: Οι κάτοικοι υποστηρίζουν πως άκουσαν πυροβολισμούς γύρω στη μία τα ξημερώματα, όμως, αναμένεται να εξεταστούν και οι κάμερες που υπάρχουν στο σημείο, σε περίπτωση που έχουν καταγράψει τη στιγμή της δολοφονίας.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες η γυναίκα – θύμα της δολοφονικής επίθεσης είχε «μεγάλες εκκρεμότητες» με τον συγκεκριμένο νονό της νύχτας, ο οποίος την είχε κατηγορήσει στο παρελθόν ότι είχε καταχραστεί για λογαριασμό της μεγάλο χρηματικό ποσόν, που της το είχε παραδώσει προς φύλαξη και ήταν δικό του. Μάλιστα, στον κόσμο της νύχτας είχαν κυκλοφορήσει φήμες ότι η συγκεκριμένη γυναίκα όχι μόνο δεν είχε καμφθεί από τις απειλές του συγγενούς της για να του παραδώσει το μεγάλο χρηματικό ποσόν, αλλά αντίθετα, είχε δώσει για τον ίδιο στοιχεία στις Αρχές και τον είχε απειλήσει από την πλευρά της με περισσότερες αποκαλύψεις και καταγγελίες.

Διαβάστε, επίσης:Νέος πονοκέφαλος για τον Γ. Παπαντωνίου – Καλείται να απολογηθεί για «ξέπλυμα» 3 εκατ. ευρώ