Σαν «αέρας» πέρασε και από τη Λάρισα ο Παναθηναϊκός (Βίντεο)

Εξακολουθεί να κερδίζει τις εντυπώσεις στο εφετινό Πρωτάθλημα ο Παναθηναϊκός… Με δύο γκολ του Γιόχανσον (28΄, 63΄) κι ένα του Χατζηγιοβάνη (89΄ πέναλτι), οι «πράσινοι» νίκησαν 3-1 την ΑΕΛ στη Λάρισα και σημείωσαν την τρίτη νίκη σε ισάριθμες συναντήσεις, κερδίζοντας ταυτόχρονα τους πρώτους βαθμούς τους στο πρωτάθλημα. Για τους «βυσσινί» είχε μειώσει στο 66΄ με πέναλτι ο Φατιόν.

Ύστερα από ένα μέτριο σε γενικές παιχνίδι στο πρώτο ημίχρονο, στο οποίο οι παίκτες του Γιώργου Δώνη πατούσαν καλύτερα και είχαν ρυθμό, οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 28ο λεπτό: ο Μπουζούκης είδε τον Γιόχανσον λίγο κάτω από τη μεσαία γραμμή, ο Σουηδός προχώρησε και πλάσαρε τον Κρίστινσον για το 0-1.

Στο 42΄, πάντως, ο Γιόχανσον παραλίγο να αποβεί μοιραίος, όταν προσπαθώντας να σταματήσει την κάθετη πάσα του Ντέλετιτς έδωσε ύψος, ο Διούδης δεν μπορούσε να αποκρούσει, αλλά η μπάλα κατέληξε στη βάση της εστίας και ακολούθως πέρασε κόρνερ.

Οι «βυσσινί» ξεκίνησαν το δεύτερο ημίχρονο με πρόθεση να ανεβάσουν το παιχνίδι τους, αλλά ήταν και πάλι ο Σουηδός που τους χάλασε τα σχέδια: στο 63ο λεπτό πήρε τη μπάλα πίσω από το κέντρο, πέρασε όποιον βρέθηκε στο δρόμο του και μπαίνοντας στην περιοχή πλάσαρε για το 0-2, σκοράροντας για πρώτη φορά στην καριέρα του δύο φορές σε ένα παιχνίδι.

Δύο λεπτά αργότερα ο Μαυρομάτης πήγε απρόσεκτα στην μπάλα, τη βρήκε με το χέρι και ο Κομίνης έδειξε τα 11 βήματα, με τον Φατιόν να νικά τον Διούδη, να μειώνει σε 1-2 στο 66΄ και να δίνει νέο ενδιαφέρον στην αναμέτρηση, αλλά το πέναλτι του Κούνιτς στο 88΄ (χέρι) και η ψυχραιμία του Χατζηγιοβάνη από την άσπρη βούλα στο 89΄, έγραψαν το τελικό 1-3.

Δείτε τα καλύτερα στιγμιότυπα και τα γκολ της αναμέτρησης:

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Γιώργος Κομίνης

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Γρομητσάρης, Καρανίκας, Λεοζίνιο, Φατιόν, Κούνιτς – Τζανδάρης, Μπουζούκης

ΑΕΛ (Σωτήρης Αντωνίου): Κρίστινσον Καρανίκας, Γκοΐκοβιτς, Γρομητσάρης, Χούμπτσεφ (54΄ Κούνιτς), Φατιόν, Μιλοσάβλιεβιτς (84΄ Κόεφ), Σαχίτι (46΄ Λεοζίνιο), Μόρσι, Πίτι, Ντέλετιτς

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Γιώργος Δώνης): Διούδης, Γιόχανσον, Κολοβέτσιος, Μαυρομάτης, Ινσούα, Κουρμπέλης (87΄ Χατζηθεοδωρίδης), Τζανδάρης, Κάτσε, Μπουζούκης (76΄ Πούγγουρας), Χατζηγιοβάνης, Καμπετσής (55΄ Βέργος)

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Επίδειξη δύναμης της ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ επί του Πανιωνίου (Βίντεο)

Μεγάλη νίκη με ανατροπή ο ΠΑΟΚ στο Ηράκλειο (Βίντεο)

«Πασάς» στη Ριζούπολη ο ΠΑΣ Γιάννινα (Βίντεο)