Σε πελάγη ευτυχίας Ρουβάς και Ζυγούλη στην βάφτιση του μικρού Απόλλωνα (Εικόνες)

Ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη είναι οι πιο διάσημοι πολύτεκνοι της ελληνικής showbiz. Το ζευγάρι έχει δημιουργήσει μια υπέροχη οικογένεια με τέσσερα πανέμορφα παιδάκια, την Αναστασία, τον Αλέξανδρο, την Αριάδνη και τον νεοφώτιστο Απόλλωνα.

O μικρός βαφτίστηκε χθες σε μία πολύ λιτή τελετή καθώς η οικογένεια δεν ήθελε να τραβήξει πάνω της τα φώτα της δημοσιότητας. Για το λόγο αυτό το μυστήριο τελέστηκε σε στενό οικογενειακό κύκλο στο κτήμα της οικογένειας Βαρδινογιάννη στην Εκάλη εκεί όπου είχε λάβει χώρα και ο γάμος του ζευγαριού. Νονός του μικρού Απόλλωνα έγινε ο Γιάννης Βαρδινογιάννης με τη σύζυγό του, Μελίσσα ενώ μετά τη βάφτιση ακολούθησε δείπνο για τους καλεσμένους στην έπαυλη της οικογένειας Βαρδινογιάννη.

Μια μέρα μετά την τελετή οι περήφανοι γονείς, Σάκης και Κάτια δεν κρατήθηκαν και αποφάσισαν να μοιραστούν με τους θαυμαστές τους μερικές από τις προσωπικές στιγμές ευτυχίας που βίωσαν. Οι όμορφες φωτογραφίες από το instagram προκάλεσαν ένα κύμα ευχών που δέχτηκαν οι διάσημοι για το νεοφώτιστό τους.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sakis Rouvas (@sakisrouvas) στις

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Katia Zygouli (@katiazygouli) στις

Πηγή: instyle.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη βαφτίζουν σήμερα τον γιο τους

Τανιμανίδης-Μπόμπα: Ο τρυφερός χορός του ζευγαριού (Βίντεο)

Αντώνης Ρέμος – Υβόννη Μπόσνιακ: Ο γάμος της χρονιάς στο κτήμα του Κοντομηνά (Εικόνες)