Σοκ στο Άργος: Ανδρας πυροβόλησε και σκότωσε την μικρή αδερφή του (Εικόνες και βίντεο)

Συναγερμός σήμανε λίγο μετά τις 14:30 στο Άργος όταν πυροσβεστική και αστυνομία ειδοποιήθηκαν για πυρκαγιά σε σπίτι και για έναν άνδρα που κρατάει καραμπίνα.

Πρόκειται σύμφωνα με αστυνομικες πηγες-απο νεότερη ενημέρωση- για 29άχρονο άνδρα ετεροθαλή αδελφό (από τον πατέρα της οικογένειας), ο οποίος εισέβαλε στο διαμέρισμα, στην οδό Ομήρου στο Άργος σε κατάσταση αμόκ προκάλεσε εμπρησμό με τα ανήλικα ετεροθαλή αδέλφια και τη μητέρα τους στο εσωτερικό του. Σύμφωνα με πληροφορίες, έχει πυροβολήσει και σκοτώσει τη 12άχρονη ετεροθαλή αδελφή του. Κατόπιν έστρεψε την καραμπίνα στο εαυτό του και αυτοπυροβολήθηκε.

Όπως μπορείτε να ακούσετε και στο βίντεο μέσα από το διαμέρισμα ακούγεται καυγάς πιθανόν του δράστη και μια γυναίκας.

Στο διαμέρισμα όπου διαμένει η οικογένεια σε διάσταση, διαβιούν τα δύο ανήλικα παιδιά της οικογένειας, όταν εισέβαλε ο νεαρος ανδρας (μέλος της οικογένειας) με την καραμπίνα.

Αστυνομικές πηγές του Nantiareport.gr, αναφέρουν ότι σύμφωνα με μαρτυρίες ενημερώθηκαν απο περιοίκους για εκκλήσεις σε βοήθεια της μητέρας ενώ στο διαμέρισμα ήταν σε εξέλιξη πυρκαγιά.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές ενημέρωσης ο άνδρας πυροβόλησε και στο διαμέρισμα υπάρχει νεκρό μέλος της οικογένειας ενώ αποδίδεται στον ένοπλο άνδρα να προκάλεσε εμπρησμό από πρόθεση εντός της οικίας πριν πυροβολήσει.

Σε εξέλιξη επιχείρησή της ΕΛ.ΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ψυχικό: Η δολοφονία του άτυχου φαρμακοποιού έχει ως αιτία το ξεκαθάρισμα διαφορών

Απίστευτη ανατροπή στη δολοφονία της Δώρας Ζέμπερη: «Μου έδωσαν 30.000 ευρώ για να τη σκοτώσω» λέει τώρα ο δράστης!

«Σκότωσα πρώτα τη γυναίκα!»: Σοκάρει η ομολογία του 33χρονου για το διπλό φονικό στην Κύπρο! (pics)

Μαύρη χήρα! Έβαλε τον εραστή και εκτέλεσε τον πρώην της με σκάγια για αγριογούρουνα!