Σπυράκη: “Η επιχείρηση λάσπης κατά κατά στελεχών του κόμματος της ΝΔ δε θα μείνει αναπάντητη”

Η εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας Μαρία Σπυράκη, αναφερόμενη στο δημοσίευμα της εφημερίδας «Documento» έκανε λόγο για επιχείρηση λάσπης κατά στελεχών του κόμματος και ανθρώπων κοντά στον Κυριάκο Μητσοτάκη με σκοπό να τον πλήξουν.

Ειδικότερα, στο δημοσίευμα αναφέρεται ότι συγγενικό πρόσωπο του κ. Μητσοτάκη έχει συνεργαστεί με τον Αριστείδη Φλώρο, το 2012, πριν έρθουν στην επιφάνεια οι παράνομες δραστηριότητες του κ. Φλώρου.

Να αναφέρουμε ότι η αξιωματική αντιπολίτευση έχει καταγγείλει ότι το δημοσίευμα αποκρύπτει σκοπίμως το γεγονός ότι ο Γρηγόρης Δημητριάδης, ο οποίος αναφέρεται στο δημοσίευμα ως δικηγόρος του Αριστείδη Φλώρου, υπήρξε μάρτυρας κατηγορίας στη δίκη, συμβάλλοντας καθοριστικά στην προφυλάκισή του.

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ, η κ. Σπυράκη δήλωσε ότι η επιχείρηση λάσπης δεν θα μείνει αναπάντητη και κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι υιοθετεί ανυπόστατο δημοσίευμα, στρατηγική που γίνεται φανερή από την ανακοίνωση του Μεγάρου Μαξίμου που ανέφερε ότι «ένα ακόμη μεγάλο σκάνδαλο φαίνεται να ακουμπά προσωπικά τον κ. Μητσοτάκη».

Η ίδια συμπλήρωσε ότι ότι αποσιωπάται σκόπιμα ότι ο κ. Φλώρος διώχθηκε και φυλακίσθηκε επί διακυβέρνησης Ν.Δ., συμπληρώνοντας ότι ο κ. Δημητριάδης έχει κάνει γνωστό ότι θα προσφύγει στη Δικαιοσύνη.

«Αναμένουμε να αποδοκιμαστεί ο πρωθυπουργός στις κάλπες» τόνισε επίσης η εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας.

Διαβάστε, επίσης: Δραγασάκης: «Η έξοδος από τα μνημόνια είναι ιστορικό ορόσημο»