Λέκκας: “Έχω δεχτεί απειλές”!

Οι καθηγητές δέχονται απειλές από «αιώνιους φοιτητές» που καμία σχέση δεν έχουν με τα ιδρύματα και αν τολμήσουν να αντιδράσουν στοχοποιούνται ενώ κάνει λόγο για κανονικές συμμορίες που δρουν στα ΑΕΙ που κάνουν διακίνηση ναρκωτικών.

O καθηγητής Γεωλογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών και πρόεδρος του Οργανισμού Αντισεισμικού Σχεδιασμού και Προστασίας, μίλησε στον ΘΕΜΑ 104.6 αναφέροντας:

«Αντιμετωπίζουμε φαινόμενα ψυχολογικής και σωματικής βίας στο Πανεπιστήμιο Αθηνών. Η κατάσταση είναι τραγική. Υπάρχουν συμμορίες, υπάρχει διακίνηση ναρκωτικών. Υπάρχουν φοιτητές δέκα χρόνια, που έχουν περάσει 2 με 3 μαθήματα, που κάθε άλλο παρά φοιτητές είναι… Ποιος τους πληρώνει όλους αυτούς; Δεχόμαστε απειλές από τέτοιου είδους »φοιτητές». Μιλάμε για έναν παραλογισμό που όλα αυτά γίνονται εν ονόματι της Δημοκρατίας. Είμαστε στοχοποιημένοι αυτή την στιγμή ορισμένοι καθηγητές και δεν μπορούμε να παρέμβουμε. Και αν παρέμβουμε θα είμαστε για μια ζωή στοχοποιημένοι. Επιτέλους τα κόμματα να αναλάβουν τις ευθύνες τους. Πρέπει να αλλάξει αυτή η ιστορία με το Άσυλο».

Διαβάστε, επίσης:Επίθεση αγνώστων στο Γιώργο Καμίνη, στην Καισαριανή