Στην αγνοουμένη του «Ζορμπά» από το Μαντούδι ανήκει η σορός που βρέθηκε

Ένας πολίτης που μάζευε ξύλα, ξεχώρισε μέσα στη λάσπη κάτι περίεργο που, όπως αποδείχθηκε, ήταν το άψυχο σώμα της εν λόγω γυναίκας.

Ταυτοποιήθηκε η σορός της γυναίκας που βρέθηκε στις 22 Οκτωβρίου κοντά στην περιοχή Κρύα Βρύση, στη Βόρεια Εύβοια.
Ανήκει στην 58χρονη που αγνοούνταν από το βράδυ της Παρασκευής, 28 Σεπτεμβρίου, όταν παρασύρθηκε μαζί με τον σύζυγό της από τα ορμητικά νερά του ποταμού Κηρεά.

Το πτώμα βρέθηκε από κάτοικο που είχε βγει να μαζέψει ξύλα και το βρήκε σκεπασμένο από χώματα και ξερά χόρτα. Στο σημείο έσπευσε το κλιμάκιο της Πυροσβεστικής του Μαντουδίου με επικεφαλής τον δ/κτή του Π.Τ. Ιστιαίας, Κ.Ψαρρό, μαζί με την Αστυνομία.

Αρχικά, η μία από τις δύο κόρες της, αναγνώρισε το παντελόνι της φόρμας της μητέρας της, όμως χρειάστηκε να γίνει νεκροψία-νεκροτομή και ταυτοποίηση του DNA.

Στο σημείο που βρέθηκε η σορός της γυναίκας, είχαν ψάξει οι διασώστες της Πυροσβεστικής μαζί με τον κυνοφιλική ομάδα της 7ης ΕΜΑΚ, βρίσκοντας πτώματα από ψόφια ζώα. Τότε είχαν σημειώσει τη δυσκολία των ερευνών, καθώς η «μυρωδιά του θανάτου» από τα οικόσιτα και άγρια ζώα, δεν επέτρεπε ακόμη και στον ειδικά εκπαιδευμένο σκύλο να ανακαλύψει τη μυρωδιά ανθρώπου.

Πηγή: tvstar

Διαβάστε, επίσης:«Η Ήπειρος των 4ων εποχών» σε Διεθνή Συνάντηση, στην Κίνα