Μπάγια Αντωνοπούλου: Οριστική η αποχώρησή της από την εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη

Η Μπάγια Αντωνοπούλου απουσιάζει από την εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη τις τελευταίες ημέρες, αφού δεν έχει εμφανιστεί εκεί από την Τρίτη. Μάλιστα, επιβεβαιώθηκε στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού πως η δημοσιογράφος δεν θα ξανά επιστρέψει. Άνθρωπος από το περιβάλλον της είπε πως η απόφασή της είναι πλέον οριστική, σε μήνυμα που έστειλε στην παρουσιάστρια στον αέρα της εκπομπής.

Σύμφωνα με όσα λέγονται υπήρξε ένα «θερμό» επεισόδιο ανάμεσα στην Μπάγια Αντωνοπούλου και τον Γιώργο Παπαδάκη που δημιουργήθηκε στα παρασκήνια της εκπομπής. Ο δημοσιογράφος είναι ένας άνθρωπος που είναι αρκετά αυστηρός με τους συνεργάτες του, τελειομανής και απαιτεί από τους γύρω του, να δίνουν κάτι παραπάνω από το 100% του εαυτού τους, κάτι που όπως φαίνεται τον έφερε σε νύξη με τη νεαρή του συνεργάτη.

Η Μπάγια από την πλευρά της δεν έχει τοποθετηθεί δημόσια επί του θέματος, ενώ η μόνη της ανάρτηση στα κοινωνικά δίκτυα έκτοτε, ήταν αυτή για τα γενέθλιά της, στης οποίας τη λεζάντα έγραψε: «Σας ευχαριστώ για τις ευχές σας Να είστε πάντα καλά..και να χαμογελάτε!!!!

#birthdaygirl #happygirl #mybirthday #29#smile», έγραψε συγκεκριμένα η δημοσιογράφος.

Πηγή: peoplegreece.com

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δείτε πως αποχαιρέτησε ο Γιώργος Παπαδάκης τον Βασίλη Μπεσκένη (video)

Τι συνέβη – Γιατί λείπει από το «Καλημέρα Ελλάδα» ο Γιώργος Παπαδάκης (video)

Κάθετος ο Παπαδάκης: «Δεν θα ξανακαλέσω τον Κωνσταντινέα, δεν ελέγχει τον εαυτό του» (video)