Κάλεσμα για συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην Αλβανική Πρεσβεία για τον θάνατου του ομογενή

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην Αλβανική Πρεσβεία για τον Βορειοηπειρώτη Κωνσταντίνο Κατσιφά που έπεσε νεκρός από σφαίρες Αλβανών αστυνομικών.

“Δεν υπάρχουν λόγια να περιγράψουν τον θυμό και την αγανάκτηση για την δολοφονία του Βορειοηπειρώτη Κωνσταντίνου Κατσιφα από τις ειδικές δυνάμεις της Αλβανίας”, τονίζεται στην ανακοίνωση Βορειοηπειρωτικών σωματείων, καλώντας όλους τους Έλληνες να διαμαρτυρηθούν μπροστά στην Αλβανική Πρεσβεία.

“Εκατό και πλέον Αλβανοί αστυνομικοί όλων των βαθμίδων κυρίως ειδικές δυνάμεις, με την συνδρομή ελικοπτέρων και drone περικύκλωσαν τον ελληνόψυχο Βορειοηπειρώτη που από το πρωί υπερασπιζόταν την Ελληνική Σημαία που είχε υψώσει στο χωριό του τους Βουλιαράτες!

Το απόγευμα της Κυριακής με πρόφαση την αυτοάμυνα οι επίλεκτοι των ειδικών δυνάμεων αποφάσισαν να τον εκτελέσουν όπως μεταδίδουν τα αλβανικά ΜΜΕ με δύο σφαίρες την μία στο κεφάλι και την άλλη στο στήθος. Εκατό και πλέον αστυνομικοί, drones, ελικόπτερα όλα αυτά εναντίων ενός νεου παιδιού που είχε ερωτευτεί την Πατρίδα.

Δεν θα το αφήσουμε να περάσει έτσι, δεν ήταν αυτοάμυνα των Αλβανών αστυνομικών αλλά του αδερφού μας Κωσταντίνου Κάτσιφα. Καλείται κάθε Έλληνας και Ελληνίδα να παραβρεθεί ΣΗΜΕΡΑ – ΤΩΡΑ στην συγκέντρωση διαμαρτυρίας στις 19:30 στην Αλβανική Πρεσβεία στην Αθήνα”, όπως αναφέρει η ανακοίνωση-κάλεσμα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Νεκρός σε μάχη με αστυνομικούς ο ομογενής που ύψωσε την Ελληνική σημαία στο Αργυρόκαστρο