Οικειοθελής αποχώρηση από το My Style Rocks – Η ανακοίνωση της Κ. Σπυροπούλου

Στο gala του My Style Rocks της περασμένης Παρασκευής, κατά τη διάρκεια της διαδικασίας που γίνεται για την αποχώρηση, οι κριτές επιβεβαιώθηκαν πως τα κορίτσια λειτουργούν με στρατηγική.

Συγκεκριμένα, οι τρεις διαγωνιζόμενες που συγκέντρωσαν τις χαμηλότερες βαθμολογίες ήταν η Τάμτα Μαστοράκη, η Χριστίνα Παπαδέλη και η Jayla. Όταν οι παίκτριες έπρεπε να σώσουν ένα από τα κορίτσια και να απαλλαχτεί από τη διαδικασία αποχώρησης, οι περισσότερες έδωσαν την ψήφο τους στη Τάμτα Μαστοράκη. Μάλιστα, εξήγησαν πως την “έσωσαν” για να περάσουν μπροστά στους κριτές η Χριστίνα και η Jayla, έχοντας στο μυαλό τους πως η πρώτη δεν πρόκειται να αποχωρήσει.

Οι κριτές φανερά ενοχλημένοι τους τόνισαν ότι κινούνται στρατηγικά, καθώς ήθελαν να βγάλουν εκτός παιχνιδιού τη Jayla. Τότε, η Τάμτα Μαστοράκη ζήτησε να βρεθεί στη θέση της προτεινόμενης για αποχώρηση, κάτι που δεν έγινε δεκτό.

Ωστόσο, πήρε την απόφαση να αποχωρήσει οικειοθελώς από το ριάλιτι μόδας, κάτι που ανακοίνωσε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στην έναρξη του σημερινού My Style Rocks. «Η Τάμτα Μαστοράκη αποφάσισε να αποχωρήσει από το My Style Rocks. Δεν θα συνεχίσει στην παρέα μας. Της ευχόμαστε τα καλύτερα σε ότι κι αν κάνει», είπε η παρουσιάστρια.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Πηγή: faysbook.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Παίκτρια στο «My Style Rocks» είναι μία από τις 4.000 πρώην του Σπαλιάρα!

Η κουκλάρα του My Style Rocks «έβαλε φωτιά» στη νυχτερινή Αθήνα (Εικόνες)

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου αποκάλυψε το επάγγελμά της πριν ασχοληθεί με την τηλεόραση