Ο καιρός, σήμερα, 18 Οκτωβρίου

Ο καιρός προβλέπεται σχεδόν αίθριος σ' όλη τη χώρα με λίγες νεφώσεις και μικρή πιθανότητα λίγων βροχών στα ηπειρωτικά.

Χωρίς σημαντικές βροχές θα κυλήσει ο καιρός μέχρι και το Σάββατο στη χώρα μας. Τα χαμηλά που αυτήν την εποχή σχηματίζονται στη Μεσόγειο δεν πρόκειται άμεσα να μας επηρεάσουν, καθώς εμποδίζονται από τον ισχυρό αντικυκλώνα της Ανατολικής Ευρώπης.

Αναλυτικά:
Αττική: Προβλέπονται λίγες νεφώσεις, παροδικά αυξημένες. Τις βραδινές ώρες θα σημειωθεί κατά τόπους ομίχλης. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 24 βαθμούς Κελσίου. Στα ανατολικά και βόρεια η μέγιστη θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλονίκη: Προβλέπεται γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 23 βαθμούς Κελσίου.

Ανατολική Μακεδονία, Θράκη: Αναμένονται νεφώσεις και, μέχρι τις μεσημβρινές ώρες θα σημειωθούν σποραδικές βροχές. Στην υπόλοιπη Μακεδονία ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Τις βραδινές ώρες θα σημειωθεί κατά τόπους ομίχλη.. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί ασθενείς και στα ανατολικά βορειοανατολικοί 4 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 09 έως 24 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά,  δυτική Πελοπόννησος: Ο καιρός προβλέπεται γενικά αίθριος με πρόσκαιρες νεφώσεις στα ορεινά της Ηπείρου. Οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 26 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο θα είναι κατά τόπους 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος: Προβλέπονται λίγες νεφώσεις, παροδικά αυξημένες και κατά τόπους ασθενείς βροχές. Τις βραδινές ώρες θα σημειωθεί κατά τόπους ομίχλη. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 5 στη νότια Πελοπόννησο τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 25 βαθμούς Κελσίου.

Κυκλάδες, Κρήτη: Θα αναπτυχθούν νεφώσεις, οι οποίες κατά τόπους θα αυξηθούν. Τις πρωινές και βραδινές ώρες η ορατότητα θα είναι κατά τόπους περιορισμένη. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 25 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά του ανατολικού Αιγαίου,  Δωδεκάνησα: Αναμένονται παροδικές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 26 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια η μέγιστη θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Δείτε, επίσης:Διαβάστε τα – Τα πρωτοσέλιδα των πολιτικών εφημερίδων με μια ματιά

Διαβάστε τα – Τα πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων με μια ματιά

Διαβάστε τα – Τα πρωτοσέλιδα των οικονομικών εφημερίδων με μια ματιά