Στο Internet το Mega, συνεχίζει- πολύ σκληρό για να πεθάνει!

Οι άνθρωποι που βρίσκονται εντός Mega δεν παραδίδουν τα όπλα, παρά τη διακοπή του σήματος του καναλιού στην ελεύθερη τηλεόραση. Ελπίζουμε να τα καταφέρουν!

Ξεκινάει ξανά το www.megatv.com. Η ιντερνετική μετάδοση του Mega θα επιστρέψει άμεσα στην ιστοσελίδα του, έχοντας το πλεονέκτημα μεγάλου αριθμού συνδρομητών.

Οι μεταδόσεις θα συνεχιστούν από την Cosmote TV, τη Nova και την webtv στην ιστοσελίδα του καναλιού, μέχρι την ολοκλήρωση της διαδικασίας της ειδικής διαχείρισης της εταιρείας. Σύμφωνα με πληροφορίες αναμένονται και άλλες εκπλήξεις.

Στο μεταξύ, έρευνα για τις θεματικές άδειες εθνικής εμβέλειας έχει ξεκινήσει το ΕΣΡ. Το πρώτο ζήτημα είναι ο προσδιορισμός της έννοιας των θεματικών αδειών (π.χ. μουσικό πρόγραμμα, αθλητικό, ντοκιμαντέρ), ο οποίος πρέπει να γίνει σε συνεργασία με το υπουργείο Ψηφιακής Πολιτικής. Το δεύτερο ζήτημα έχει να κάνει με τον αριθμό τους, καθώς θα εξαρτηθεί από το πόσες τελικά άδειες γενικού περιεχομένου θα δοθούν, και το τρίτο είναι η αποδέσμευση του φάσματος από τον Ιανουάριο του 2019, όταν και θα διακοπεί η συνεργασία ΕΡΤ – Digea και θα αποδεσμευτούν θέσεις εκπομπής.

Διαβάστε, επίσης:Το «μαύρο» στο Mega είναι γεγονός – Ξέσπασαν σε κλάματα οι εργαζόμενοι (Εικόνες)