Τί συνέβη με τη μυστηριώδη εξαφάνιση του φαντάρου Σαράντη Κολλιαδέλη

Κατά τον κατάπλου του «Νήσος Ρόδος» στον Πειραιά, παρά την αναζήτηση από το πλήρωμα, δεν εντοπίστηκε ο εν λόγω φαντάρος. Το επικρατέστερο σενάριο είναι ο Τάκης να έχει πέσει θύμα εγκληματικής ενέργειας.

Συγκλονιστικά στοιχεία που περιπλέκουν το μυστήριο έρχονται στο «φως» για τη μυστηριώδη εξαφάνιση του φαντάρου Σαράντη (Τάκη) Κολλιαδέλη από το πλοίο «Νήσος Ρόδος» τα ξημερώματα της Πέμπτης 28 Ιουνίου. Ο πατέρας του 23χρονου, κ. Κώστας Κολλιαδέλης είχε αποκαλύψει στη RealNews ότι είναι πολύ πιθανό ο γιος του να εξαφανίστηκε μετά από καυγά που είχε με αξιωματικό στη μονάδα της Χίου, όπου υπηρετούσε.

Οι Αρχές εξ’ αρχής είχαν εστιάσει σε δυο βασικούς υπόπτους.
«Υπάρχουν δυο άνθρωποι οι οποίοι για εμάς θεωρούνται ύποπτοι. Η έρευνα για την ενδεχόμενη συμμετοχή τους συνεχίζεται», δήλωσε ο Αθανάσιος Τάρτης, δικηγόρος της οικογένειας του 23χρονου φαντάρου.

«Το μόνο που ξέρουμε είναι ότι μάλλον στο στρατόπεδο ο Σαράντης είχε μία λογομαχία με κάποιον στρατιωτικό. Δε γνωρίζουμε όμως για ποιο λόγο. Αυτά τα έχω καταθέσει από την πρώτη στιγμή στις Αρχές», αναφέρει ο κ. Κολλιαδέλης.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, τις τελευταίες ημέρες πριν από την εξαφάνιση του, είχε υποπέσει σε ένα σοβαρό παράπτωμα, το οποίο θα μπορούσε να επισύρει σημαντική ποινή φυλάκισης και κατ’ επέκταση αύξηση των ημερών της θητείας του. Το γεγονός αυτό είχε ως αποτέλεσμα να διαταραχθούν οι σχέσεις του 23χρονου με στελέχη της μονάδας στη Χίο.
Παράλληλα, ο νεαρός φέρεται να αντιμετώπιζε ψυχολογικό προβλήματα και να είχε εξεταστεί από ειδικό γιατρό.

Διαβάστε, επίσης:Συνετρίβη αμερικανικό ελικόπτερο του ναυτικού στις Φιλιππίνες