Φαήλος Κρανιδιώτης μαινόμενος: Η Ελληνική Αεροπορία να ισοπεδώσει την Αλβανική Αστυνομία (Βίντεο)

“Βόμβες” πέταξε στις Παρεμβάσεις όπου βρέθηκε καλεσμένος του Άκη Παυλόπουλου για ακόμη μια φορά ο πρόεδρος της Νέας Δεξιάς Φαήλος Κρανιδιώτης, αναφερόμενος στην εκτέλεση του 35χρονου Ηπειρώτη Κωνσταντίνου Κατσίφα.

Ο κ. Κρανιδιώτης έκανε λόγο αρχικά για “κράτος συμμορία το οποίο χρησιμοποιεί τα θεσμικά κρατικά όργανα ως μηχανισμούς καταστολής κατά των Ελλήνων”. Τόνισε ότι “είναι λυπηρό να κάνει συμφωνίες με ένα τέτοιο κράτος η Ελληνική κυβέρνηση”.

Ανάφερε επίσης ότι αυτό που προκύπτει για τον θάνατο του 35χρονου, είναι ότι οι Αλβανοί αστυνομικοί τον πίεζαν επειδή ήταν ο πιο “ζόρικος”. “Τα αλβανικά μέσα έγραψαν στην αρχή και είχαν μεταδώσει και φωτογραφίες ότι τον είχαν συλλάβει ζωντανό. Άμα αληθεύει αυτό τότε μιλάμε για εκτέλεση εν ψυχρώ”, σημείωσε ο κ. Κρανιδιώτης.

Τόνισε δε αμέσως μετά ότι τότε πρέπει να μάθουμε που εδρεύει η εν λόγω μονάδα που εκτέλεσε τον Κατσίφα, που βρίσκεται το στρατόπεδο τους και η Ελληνική Αεροπορία να την ισοπεδώσει.

“Μετά από αυτό οι Αλβανοί θα φοβούνται την δύναμη και την πυγμή του Ελληνικού Έθνους”, ανέφερε ο πρόεδρος της Νέας Δεξιάς.

Δείτε όσα είπε ο κ. Κρανιδιώτης το βράδυ της Δευτέρας 29 Οκτωβρίου στις Παρεμβάσεις. Η τοποθέτηση του ξεκινάει στο 36:00ο λεπτό:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Κρανιδιώτης στις Παρεμβάσεις: Απαράδεκτος ο Κοτζιάς που μιλάει για «χώρα της Μακεδονίας» (Βίντεο)

Βίντεο-ντοκουμέντο: Η «μάχη» του Κ. Κατσίφα με τους αστυνομικούς – Νέα στοιχεία στο φως

Δολοφονική επίθεση από 15 αναρχικούς δέχθηκε νεαρός επειδή κρατούσε Ελληνική σημαία (Εικόνες)