Επίθεση Μιχαλολιάκου κατά Γαβρόγλου για τις μαθητικές καταλήψεις

Σφοδρή επίθεση εξαπέλυσε ο αρχηγός της Χρυσής Αυγής προς τον υπουργό Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, Κώστα Γαβρόγλου με αφορμή της δηλώσεις του περί “φασιστικής δράσης της Χρυσής Αυγής” στα σχολεία.

Συγκεκριμένα στην ανακοίνωση του ο κ. Μιχαλολιάκος γράφει: “Ο Υπουργός Παιδείας του εθνομηδενιστικού Σύριζα, που ξεπούλησε την Μακεδονία μας με την Συμφωνία των Πρεσπών, αρνείται το δικαίωμα στους Έλληνες μαθητές να διαδηλώσουν, έχοντας ψηλά την Γαλανόλευκη, για την Μακεδονία μας.

Αντίθετα, με αυτούς που καίνε την Ελληνική Σημαία, τους προστατευόμενους εγκληματίες που καταστρέφουν ατιμώρητοι κάθε τόσο την Αθήνα, ο Γαβρόγλου και οι μπολσεβίκοι που εξουσιάζουν την χώρα δεν έχουν πρόβλημα.

Η Χρυσή Αυγή χαιρετίζει τους Έλληνες μαθητές, που είναι σήμερα η Εθνική Πρωτοπορία στον Αγώνα του Λαού μας ενάντια στον εθνομηδενισμό και την ξενοκρατία. Οι κόκκινοι παρακρατικοί τραμπούκοι δεν θα περάσουν! Η κόκκινη τρομοκρατία δεν θα περάσει στα σχολεία!

Σήμερα τα σχολεία και αύριο τα Πανεπιστήμια θα είναι το προπύργιο μιας Εθνικής Αντεπίθεσης ενάντια σ’ αυτούς που μισούν την Ελλάδα και την Ιστορία της.”

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Με μπροστάρηδες τους νέους: Δυναμικό συλλαλητήριο για τη Μακεδονία στην Πτολεμαΐδα (Εικόνες και βίντεο)

Παραλήρημα Γαβρόγλου: «Φασίστες» και Χρυσή Αυγή βλέπει πίσω από τις καταλήψεις σχολείων

«Σεισμός» και στη Λάρισα: «Ελλάς, Ελλάς – Ή ταν ή επί τας» (Εικόνες και βίντεο)