Η Δούκισσα Νομικού φωτογράφισε τον οκτώ μηνών γιο της, δίπλα στην τούρτα γενεθλίων της!

Μια από τις καλύτερες περιόδους της ζωής της διανύει η Δούκισσα Νομικού, αφού τόσο σε επαγγελματικό, όσο και σε προσωπικό επίπεδο τα πάει περίφημα. Η νεαρή παρουσιάστρια, πριν από περίπου οκτώ μήνες καλωσόρισε στον κόσμο, τον καρπό του έρωτα της με τον Δημήτρη Θεοδωρίδη.

Να θυμίσουμε πως το ερωτευμένο ζευγάρι ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας τον Ιούνιο του 2017, στο γραφικό εκκλησάκι του Αρχαγγέλου Μιχαήλ, στον Άγιο Ιωάννη της Μυκόνου.

«Όταν συνειδητοποίησα πως έχω καθυστέρηση, με προέτρεψαν οι φίλες μου να κάνω ένα τεστ εγκυμοσύνης. Το έκανα αλλά βγήκε αρνητικό. Είχα ενθουσιαστεί με την προοπτική. Έτσι, όταν βγήκε αρνητικό, μέσα μου στενοχωρήθηκα. Μετά όμως από τρεις τέσσερις μέρες εξακολουθούσαν να νιώθω περίεργα κι έκανα δεύτερο τεστ. – σίγουρη όμως ότι δεν θα είμαι έγκυος. Το βλέπω λοιπόν, θετικό και γουρλώνω τα μάτια. Μετά πήρα κι άλλο τεστ γιατί ήθελα να βεβαιωθώ, Τελικά βγήκε κι αυτό θετικό. Το έβγαλα φωτογραφία να το έχω! Ήταν μαγική στιγμή, ήταν αυτό το συναίσθημα που αρχίζεις να κλαις από την χαρά σου και δεν ξέρεις με τι λόγια να το μοιραστείς. Στον Δημήτρη δεν πρόλαβα καν να το πω, γιατί όταν με είδε με κοίταξε στα μάτια, το κατάλαβε αμέσως και κατευθείαν με αγκάλιασε. Ήταν μια πολύ δυνατή στιγμή για εμάς.», δήλωσε η Δούκισσα Νομικού σε συνέντευξη που παραχώρησε στο παρελθόν, για τις ανάγκες του περιοδικού People.

Η ευτυχισμένη μανούλα χθες είχε τα γενέθλια της και έγινε 32 ετών. Η ίδια μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στη διαδικτυακή πλατφόρμα του Instagram, μοιράστηκε μια φωτογραφία με τους followers της στην οποία φαίνεται η τούρτα της, αλλά και το χεράκι του υιού της.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Doukissa Nomikou Theodoridi (@dutchesss_) στις

Μάλιστα στη λεζάντα έγραψε, για τα πρώτα γενέθλια που γιορτάζει με το μικρό της αγγελούδι: «Τα πιο ωραία μου γενέθλια ήταν αυτά ❤️ Σας ευχαριστώ όλους για τις ευχές».

Πηγή: faysbook.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Να της ζήσει! Γέννησε η Δούκισσα Νομικού

Η Δούκισσα πόσταρε την πρώτη φωτογραφία του γιου της στο Instagram (pic)

Η Φαίη Σκορδά απάντησε στη φήμη για τη Δούκισσα Νομικού και το Πρωινό (video)