Ξέσπασε η μητέρα του ηθοποιού που κατηγορείται για βιασμό ταξιτζή: “Έλεος, έχει γίνει κανιβαλισμός”

Ακόμη «δεν έχει ολοκληρωθεί η συλλογή των αποδεικτικών στοιχείων.

Συνάδελφοί του εκφράζουν την έκπληξή τους, ενώ η μητέρα του μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 με το Νίκο Χατζηνικολάου. «Έχει γίνει κανιβαλισμός, δηλαδή έλεος ρε παιδιά! Έλεος! Όχι βρε παιδιά… έλεος! Αν είστε γονείς δηλαδή!», διαμαρτύρεται.

Ο δικηγόρος της οικογένειας του κατηγορουμένου Γιώργος Ράπτης, τονίζει ότι ακόμη «δεν έχει ολοκληρωθεί η συλλογή των αποδεικτικών στοιχείων, των αποδεικτικών εγγράφων των αποδεικτικών μέσων, οι καταθέσεις των μαρτύρων. Και σε μια κατηγορία η οποία είναι παντελώς αόριστη και έωλη και αναπόδεικτη».

Πανικός έχει συμβεί τις τελευταίες ημέρες με την υπόθεση που θέλει τον 29χρονο ηθοποιό να προσπαθεί να βιάσει τον ταξιτζή.

Ο ηθοποιός, Γιώργος Κάρκας, έχει μεταφερθεί στις φυλακές, ενώ ο ταξιτζής προσπαθεί να συνέλθει από το άσχημο περιστατικό.

Μεθαμφεταμίνες, Sisha, χάπια με άγνωστη ουσία, ένα μπουκαλάκι με υγρό που είχε την ονομασία “jungle juice” ακόμα και γυναικολογικά εργαλεία διάνοιξης κόλπου, δονητές κλπ. βρέθηκαν στην τσάντα του ηθοποιού. Ο 29χρονος κατηγορείται ότι άφησε αναίσθητο το θύμα τον σοδόμισε με αυτά και τον βίασε και προφυλακίστηκε.

Διαβάστε, επίσης:Παρέμβαση της εισαγγελέως του Αρείου Πάγου για την καθαρίστρια του Βόλου