«Ξέσπασε» ο Λ. Πετρούνιας: Τα καταφέραμε!!!! Σας ευχαριστώ όλους…

Το μήνυμα του Παγκόσμιου Έλληνα Πρωταθλητή μετά την τρίτη συνεχόμενη κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στην Ντόχα, είναι συγκλονιστικό.

Ο Λευτέρης Πετρούνιας ο οποίος αγωνιζόταν με τραύμα στον ώμο, ήταν λογικό να έχει άγχος. Έτσι “ξέσπασε” μετά την κατάκτηση του χρυσού.

“Τα καταφέραμε!!!! Σας ευχαριστώ όλους, τον προπονητή μου, το ιατρικό team, τους χορηγούς και τους ανθρώπους που στέκονται δίπλα μου από την αρχή, αλλά και όλους εσάς που με στηρίζετε από μακριά με την αγάπη σας! Γιατί πάντα όλοι μαζί το κάνουμε αυτό! Ευχαριστώ τους Έλληνες εδώ στην Ντόχα που με βοήθησαν με την απίστευτη ενέργεια τους.
Τώρα κοιτάζουμε την ιατρική αποκατάσταση μου, την επόμενη εβδομάδα.
Μετά θα μπορούμε να πανηγυρίσουμε για την επιτυχία!”, έγραψε στο ίνσταγκραμ.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Τα καταφέραμε!!!! Σας ευχαριστώ όλους, τον προπονητή μου, το ιατρικό team, τους χορηγούς και τους ανθρώπους που στέκονται δίπλα μου από την αρχή, αλλά και όλους εσάς που με στηρίζετε από μακριά με την αγάπη σας! Γιατί πάντα όλοι μαζί το κάνουμε αυτό! Ευχαριστώ τους Έλληνες εδω στην Ντόχα που με βοήθησαν με την απίστευτη ενέργεια τους . Τώρα κοιτάζουμε την ιατρική αποκατάσταση μου, την επόμενη εβδομάδα. Μετά θα μπορούμε να πανηγυρίσουμε για την επιτυχία!! #gold #3inarow #worldchampionship2018 #hellas #progame #StoiximanGR #mercedesbenzgr #reebokgreece #powerhealth #TAGHeuer @dohagym2018 #petrounias 💪🇬🇷

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Eleftherios Petrounias (@eleftherios_petrounias) στις

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Πρ. Παυλόπουλος για Πετρούνια: Θαυμασμός για την ανυπέρβλητη ψυχική σου δύναμη

Ρίγη συγκίνησης: Με στρατιωτικό χαιρετισμό τίμησε ο «ασημένιος» Βραζιλιάνος τον Λ. Πετρούνια

Δείτε την συγκλονιστική προσπάθεια του Πετρούνια στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα