Ξέσπασμα με «πεντάρα» για τον Απόλλωνα Σμύρνης

Μετά από εννέα ήττες σε ισάριθμους επίσημους αγώνες τη φετινή σεζόν, ο Απόλλων Σμύρνης πανηγύρισε επιτέλους την πρώτη του νίκη, έστω και απέναντι σε αντίπαλο ερασιτεχνικής κατηγορίας.

Η «ελαφρά ταξιαρχία» επιβλήθηκε στο γήπεδο της Ριζούπολης 5-0 του Απόλλωνα Παραλιμνίου, σε αναμέτρηση για τη 2η αγωνιστική του 6ου ομίλου του κυπέλλου Ελλάδας, και πλέον χρειάζεται ένα βαθμό στα Τρίκαλα, στο τελευταίο παιχνίδι της 4ης φάσης, προκειμένου να προκριθεί στους «16». Πρωταγωνιστής του αγώνα ήταν ο Μπεντινέλι, ο οποίος σκόραρε στο 19΄, στο 49΄ με πέναλτι και στο 67΄, ενώ τα άλλα γκολ σημείωσαν ο Ζοάο Πέδρο (57΄) και ο 19χρονος Κοντογιαννόπουλος (73΄).

Οι συνθέσεις:
ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ: Βάσιτς, Βάρκας, Τζανετόπουλος, Βαφέας, Ρώσση, Γκονσάλες, Πέδρο, Μπεντινέλι (68΄ Κοντογιαννόπουλος), Ντεφεντερίκο (74΄ Ελ Χέλβε), Ναδάλες, Γκαρός (61΄ Μάντζιος)

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟΥ: Σαββίδης, Κ. Τριανταφύλλου (14΄ Δέντσας), Κουτζαβασίλης, Μαυρομάτης, Τσαούσης, Δ. Τριανταφύλλου, Λιάρας, Κεχαγιάς, Παναγιωτίδης (58΄ Καρυοφύλλης), Οκάν (80΄ Γκόλιας), Ζυγκερίδης.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δίκαιη μοιρασιά στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» (Βίντεο)

Διπλό τίτλου του ΠΑΟΚ στο ντέρμπι με τον Άρη (Βίντεο)

«Έδωσε» τον αγώνα ο Ολυμπιακός: Έχασαν δικό τους παιχνίδι από τη Μίλαν