Nomads: Τέλος στην κόντρα της με τον Χρήστο Βασιλόπουλο έδωσε η Δήμητρα Αλεξανδράκη (Βίντεο)

Μετά την είσοδο των εισβολέων στο Nomads Μαδαγασκάρη απέκτησε ακόμα μεγαλύτερο ενδιαφέρον. Στο προηγούμενο επεισόδιο του ριάλιτι επιβίωσης του Αντ1, ο Μάριος Ακριβόπουλος αποχώρησε και το γεγονός στεναχώρησε του συμπαίκτες του.

Ανάμεσα σε αυτούς και η Δήμητρα Αλεξανδράκη, η οποία μόλις ανακοινώθηκε το αποτέλεσμα, πλησίασε τον συμπαίκτη της και του έδωσε μια μεγάλη αγκαλιά, μη μπορώντας να κρύψει τη συγκίνηση της. Έτσι, στο αποψινό (22/11) επεισόδιο του Nomads Μαδαγασκάρη, οι Επίλεκτοι αναφέρθηκαν στην έντονη απουσία του Μάριου Ακριβόπουλου.

Το γεγονός στάθηκε η αφορμή για την Δήμητρα Αλεξανδράκη, ώστε να μιλήσει για τον Χρήστο Βασιλόπουλο και την κόντρα τους. Να θυμίσουμε πως οι δύο παίκτες ήρθαν σε αντιπαράθεση ουκ ολίγες φορές και η ένταση μεταξύ τους ήταν κάτι περισσότερο από εμφανής. Ωστόσο, η Δήμητρα μετά τις δύσκολες στιγμές που πέρασε και την επιστροφή της στο παιχνίδι, χαλάρωσε και βλέπει τα πράγματα με μια πιο θετική ματιά. Η ίδια βλέποντας την ομάδα της να λιγοστεύει είπε ότι δεν έχει τίποτα να χωρίσει με τον Χρήστο.

«Με τον Χρήστο είχαμε κάποιες αντιπαραθέσεις. Θεωρώ ότι δεν υπάρχουν πλέον αυτά, ούτε από τη δική μου πλευρά, ούτε από τη δική του. Ίσα ίσα θα ήθελα πάρα πολύ να με βοηθήσει και λόγω της εμπειρίας του, αλλά και σαν μεγαλύτερος και σοφότερος, μπορεί να με βοηθήσει να διαβάσω τις πίστες, όπως και ο ίδιος κάνει. Να αναλάβει λίγο το ρόλο του θείου», είπε χαρακτηριστικά η Δήμητρα Αλεξανδράκη.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Πηγή: faysbook.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Εκτός Nomads η Τραϊάνα Ανανία- τί δήλωσε

Ο Ρέμος τα «χώνει» σε ΑΝΤ1 και Λιάγκα – Τι είπε και για Survivor-Nomads

Η Αποστολία Ζώη αποκαλύπτει γιατί στο Nomads «τρωγόταν» με τον Γιώργο Μαυρίδη