«Έσταξε» δηλητήριο ο ΟΦΗ στον Παναθηναϊκό

Σε «φονέα γιγάντων» και δη των δύο «αιώνιων» εξελίχθηκε ο ΟΦΗ στο εφετινό πρωτάθλημα, καθώς μετά τον Ολυμπιακό επιβλήθηκε και του Παναθηναϊκού, στις μοναδικές νίκες του έως τώρα στη Super League! Οι Κρήτες επιβλήθηκαν των «πρασίνων» με 3-1 (5΄ Δεληγιαννίδης, 40΄ Πλατέλλας, 60΄ Κοροβέσης – 36΄ Κάτσε) στο «Θ. Βαρδινογιάννης» και πήραν ανάσα ενόψει της συνέχειας, καθώς έφτασαν στους 11 βαθμούς και βρέθηκαν στο +4 από τον προτελευταίο Λεβαδειακό, ενώ ο Παναθηναϊκός έμεινε στους 19.

Σε ένα παιχνίδι που είχε ρυθμό από την αρχή του, οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν μόλις στο 5ο λεπτό με τον Δεληγιαννίδη, που βρέθηκε αφύλαχτος μετά από εκτέλεση κόρνερ και κεφαλιά του Βουό και με «σκροπ» νίκησε τον Διούδη. Στη συνέχεια ο Παναθηναϊκός πίεσε, κι αφού έχασε μεγάλη ευκαιρία στο 13΄, με τον Μπουζούκη να κάνει το σουτ και τον Χατζηγιοβάνη να μην προλαβαίνει να κάνει την προβολή, ισοφάρισε στο 36΄ με τον Κάτσε, που σκόραρε με κεφαλιά-ψαράκι από σέντρα του Ινσούα.

Οι «πράσινοι» δεν χάρηκαν, πάντως, για πολύ το 1-1, αφού τέσσερα λεπτά αργότερα ο Πλατέλλας σούταρε έξω από την περιοχή, η μπάλα βρήκε και στον Μαυρομμάτη και βρέθηκε για δεύτερη φορά στα δίχτυα του Διούδη, που είχε καθυστέρηση στην αντίδρασή του. Οι Κρήτες «σφράγισαν» τους τρεις βαθμούς με τη συμπλήρωση μίας ώρας αγώνα: ο Μαυρομμάτης δεν κατάφερε να απομακρύνει σε μπαλιά του Σασί και ο Κοροβέσης σούταρε πέφτοντας, με την μπάλα να πηγαίνει στη δεξιά γωνία και τον τερματοφύλακα του Παναθηναϊκού να πέφτει αριστερά, για το τελικό 3-1.

Διαιτητής: Μανώλης Σκουλάς (Θεσσαλίας)

Κίτρινες: Πλατέλλας – Μακέντα, Μαυρομμάτης, Ινσούα, Κολοβέτσιος

ΟΦΗ (Νίκος Παπαδόπουλος): Στρέζος, Δεληγιαννίδης, Παπάζογλου, Ποτουρίδης, Κοροβέσης, Μεγιάδο, Νάστος, Κυριακίδης, Πλατέλλας (85΄ Κουτσιανικούλης), Σασί (72΄ Παπαστεριανός), Βουό.
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Γιώργος Δώνης): Διούδης, Ινσούα (63΄ Χατζηθεοδωρίδης), Κολοβέτσιος, Δώνης (63΄ Καμπετσής), Μακέντα, Χατζηγιοβάνης, Μπουζούκης, Κουρμπέλης, Μαυρομμάτης (83΄ Στάικος), Κάτσε, Πούγγουρας.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Λύτρωση στο 90` για τον Αστέρα στην Τρίπολη

Η ΑΕΚ καθάρισε εύκολα με σούπερ Πόνσε (Βίντεο)

Ισοπαλία στο Ξάνθη-Ολυμπιακός, που σημαδεύτηκε από αποβολή, δοκάρια και… διακοπή ρεύματος!