«Κλείδωσε» η μεταγραφή Σολδάνο στον Ολυμπιακό – Πόσα χρήματα θα πάρει

Η υπόθεση του Φράνκο Σολδάνο έχει τραβήξει αρκετά, όμως δημοσιεύματα από την Αργεντινή υποστηρίζουν πως το θέμα είναι κοντά στην ολοκλήρωσή του και μάλιστα με θετικό τέλος για τον Ολυμπιακό.

Όπως αναφέρει το «Sinmordaza.com», οι Ερυθρόλευκοι τα έχουν βρει σε όλα με την Ουνιόν Σάντα Φε, ενώ ο Αργεντινός επιθετικός αναμένεται να ταξιδέψει άμεσα στην Ελλάδα προκειμένου να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το συμβόλαιό του.

«Ο Φράνκο Σολδάνο φεύγει για τον Ολυμπιακό και την Ελλάδα. Οι δύο σύλλογοι έχουν συμφωνήσει σε όλα και ο Σολδάνο θα συνεχίσει οριστικά την καριέρα του στο ελληνικό πρωτάθλημα. Σύμφωνα με πληροφορίες, τις επόμενες ώρες ο Σολδάνο θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις και θα υπογράψει το νέο του συμβόλαιο», αναφέρει χαρακτηριστικά στο ρεπορτάζ της η εν λόγω ιστοσελίδα και επικαλείται πηγή κοντά στον παίκτη, η οποία υποστηρίζει πως απομένουν μόνο τυπικές λεπτομέρειες για την ολοκλήρωση της μεταγραφής.

Οι Πειραιώτες θα πληρώσουν 750.000 ευρώ για το 75% των δικαιωμάτων του παίκτη, ενώ στη συμφωνία των δύο συλλόγων υπάρχει ποσοστό μεταπώλησης 20% και μπόνους επίτευξης στόχων. Παράλληλα, στο αργεντίνικο ρεπορτάζ αναφέρεται πως οι απολαβές του Σολδάνο θα ξεπεράσουν τις 400.000 ευρώ ετησίως.

Πηγή: sportdog.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Έρχονται δυο στον Ολυμπιακό για την επίθεση – Ποιος επιστρέφει στο Ρέντη