Κραυγή αγωνίας για δύο Κρητικούς που αγνοούνται! (Εικόνες)

H 76χρονη Χανιώτισσα Ευαγγελία Λυτινάκη και o 35χρονος Ρεθυμνιώτης Στέφανος Αγρυμάκης αγνοούνται από τις αρχές του Δεκέμβρη.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα της Αγγελικής Νικολούλη, οι δύο Κρητικοί έχουν εξαφανιστεί από τις πρώτες ημέρες του Δεκέμβρη και από τότε αγνοούνται τα ίχνη τους με τις οικογένειες τους να κάνουν έκκληση για βοήθεια.

Η Ευαγγελία Λυτινάκη 76 χρόνων, αγνοείται από το απόγευμα της Κυριακής 9 Δεκεμβρίου, από το 7ο χιλιόμετρο της Παλαιάς Εθνικής οδού Χανίων – Κισσάμου.

Κάμερα της περιοχής την κατέγραψε κοντά στο σπίτι της αδελφής της, την οποία είχε σκοπό να επισκεφθεί. Από τις έρευνες προέκυψε πως δεν πήρε το λεωφορείο της γραμμής για να επιστρέψει στο δικό της σπίτι όπου έμενε μόνη της και που βρίσκεται σε κοντινή απόσταση. Το τηλέφωνο της απενεργοποιήθηκε το ίδιο απόγευμα.

Έχει ύψος 1.60 και ανοιχτά ξανθά μαλλιά. Όταν χάθηκε φορούσε φαρδύ τζιν παντελόνι, μπορντό μπλούζα, μπλε σκούρα ζακέτα, και σκούφο. Μαζί της είχε ένα καρότσι με ψώνια.

Για την εξαφάνιση της έχει σημάνει Silver Alert.

Ο Στέφανος Αγρυμάκης 35 χρόνων, αγνοείται από την Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου.

Εκείνη την ημέρα επικοινώνησε για τελευταία φορά με μία από τις αδελφές του και από τότε το κινητό του τηλέφωνο απενεργοποιήθηκε.

Ο Στέφανος που εργάζεται ως ναυαγοσώστης στο Ρέθυμνο, είπε στους δικούς του πως θα έμενε σε κάποιον φίλο του στην περιοχή Ζωγράφου, χωρίς όμως να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες.

Έχει ύψος 1.80 και γαλαζοπράσινα μάτια. Ιδιαίτερο χαρακτηριστικό του είναι πως το μπροστινό του δόντι είναι σπασμένο και έχει τατουάζ στο αριστερό του μπράτσο με το σήμα της θύρας 7 του Ολυμπιακού.

Το SILVER ALERT για τον εντοπισμό του, ενεργοποιήθηκε μετά από εντολή της ΕΛ.ΑΣ.

Πηγή: flashnews.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Συλλήψεις για ναρκωτικά στο κέντρο της Θεσσαλονίκης και το ΑΠΘ

Θρίλερ η απαγωγή του επιχειρηματία στον Πειραιά – Οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ.

Ροδίτης κατηγορείται για κατάχρηση σε ασέλγεια 19χρονης – Όλο το χρονικό