Κ.Μητσοτάκης: Όταν γίνεται διαχωρισμός μεταξύ «καλής» και «κακής» βίας τα αποτελέσματα είναι αυτά

Η ανοχή στη βία από τη βία μικρής έντασης σε ένα τρομoκρατικό χτύπημα είναι εξαιρετικά επικίνδυνη

O Πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης,επισκεπτόμενος τον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ,δήλωσε:

«Σήμερα είναι η ώρα να αναλάβουν όλοι τις ευθύνες τους και όλοι απερίφραστα, χωρίς αστερίσκους, να εκφράσουμε την συμπαράστασή μας στους εργαζόμενους του ΣΚΑΙ και της Καθημερινής, και ας σταματήσουμε, επιτέλους, αυτήν την πόλωση, αυτήν την ακραία στοχοποίηση, η οποία μόνο κακό κάνει στη δημοκρατία μας.

Η ανοχή στη βία από τη βία μικρής έντασης σε ένα τρομoκρατικό χτύπημα είναι εξαιρετικά επικίνδυνη. Όταν γίνεται διαχωρισμός μεταξύ «καλής» και «κακής» βίας τα αποτελέσματα είναι αυτά που βλέπουμε. Δυστυχώς εκτρέφεται νέα γενιά τρομοκρατών η απόσταση που χωρίζει μια μολότοφ από ένα καλάσνικοφ μια βαριοπούλα από μια ισχυρή βόμβα δεν είναι μεγάλη.

Ας ξαναδούμε τα εμπάργκο με καθαρό μυαλό, αλλά, λυπάμαι που θα το πω, τον πρώτο λόγο εδώ τον έχει η κυβέρνηση, διότι το κλίμα αυτό της ακραίας πόλωσης και της στοχοποίησης δεν το καλλιεργήσαμε εμείς, άλλοι το καλλιέργησαν και ας αναλογιστούν τις ευθύνες τους.

Αυτές είναι στιγμές, πάνω από όλα, περίσκεψης και περισυλλογής, ας κάνουμε όλοι ένα βήμα πίσω, και ας δούμε πως θα τελειώνουμε με αυτά τα πράγματα».

Διαβάστε, επίσης:

Παππάς για βόμβα στον ΣΚΑΪ: Αυτονόητη η απόλυτη καταδίκη