Μιχαλολιάκος κατά ΑΝΕΛ: “Όποιος ψηφίζει τον προϋπολογισμό, ψηφίζει και την συμφωνία των Πρεσπών”

Ο Γενικός Γραμματέας του Λαϊκού Συνδέσμου – Χρυσή Αυγή κατά την συζήτηση για τον προϋπολογισμό στην Ολομέλεια της Βουλής κατέδειξε την ταύτιση απόψεων -σε όλα τα κρίσιμα ζητήματα της πολιτικής ζωής της Πατρίδος- του ΣΥΡΙΖΑ και της Νέας Δημοκρατίας.

Ο Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος αναφέρθηκε αρχικά στην δήλωση του Βούτση ότι “όποιος ψηφίζει τον προϋπολογισμό, ψηφίζει και την συμφωνία των Πρεσπών”, αποκαλύπτοντας έτσι την υποκριτική στάση των ΑΝΕΛ.

Στην συνέχεια σχολίασε την πρόσφατη τρομοκρατική επίθεση κατά του ΣΚΑΪ και τις ανακοινώσεις που εκδόθηκαν και μιλούσαν για πολυφωνία, την ώρα που βρίσκεται σε πλήρη ισχύ ο αποκλεισμός και η φίμωση της Χρυσής Αυγής υπό την προκλητική ανοχή και αδράνεια του ΕΣΡ. Η ευαισθησία του συστήματος για τις τρομοκρατικές επιθέσεις είναι επιλεκτική, καθώς ποτέ δεν καταδίκασαν τις δολοφονίες δύο Χρυσαυγιτών και την σωρεία επιθέσεων κατά της Χρυσής Αυγής. Επισήμανε μάλιστα ότι κατά την πρόσφατη περιοδεία του στην Μακεδονία η “δημοκρατική” ΕΡΤ δεν πρόβαλε ούτε ένα δευτερόλεπτο!

Απαντώντας στις συνεχιζόμενες τουρκικές προκλήσεις δήλωσε πως το Αιγαίο ήταν, είναι και θα μείνει Ελληνικό και ότι οφείλει η Βουλή να ψηφίσει ένα Ελληνικό casus belli κατά της τουρκικής επιθετικότητας. Αναφερόμενος στο σύμφωνο του ΟΗΕ για την λαθρομετανάστευση που υπέγραψε πρόσφατα ο Τσίπρας τόνισε πως η ομόθυμη βούληση του Λαού να ανήκει η Ελλάδα στους Έλληνες δεν είναι ούτε ξενοφοβία ούτε ρατσισμός. Σημείωσε παράλληλα πως οι ΗΠΑ δεν συμμετέχουν σε αυτό το καταστροφικό σύμφωνο, όπως και πολλές ευρωπαϊκές χώρες, εν αντιθέσει με την Ελλάδα που ο ΣΥΡΙΖΑ θέλει να μετατρέψει σε “hot spot” όλης της Ευρώπης. Στην ίδια γραμμή και η ΝΔ, η οποία με επίσημη δήλωση αποδέχεται το σύμφωνο του ΟΗΕ για την λαθρομετανάστευση σε γενικές γραμμές.

Για τον προϋπολογισμό επισήμανε την συνολική αύξηση 2 δισ. ευρώ στο μισθολογικό κόστος των δημόσιων υπαλλήλων, καταδεικνύοντας πως ο ΣΥΡΙΖΑ συνεχίζει την πολιτική του κομματικού κράτους του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ.

Στην συνέχεια αναφέρθηκε επιγραμματικά στις θέσεις της Χρυσής Αυγής για την Οικονομία όπως τις ανέπτυξε στην τελευταία του συνέντευξη στην ΔΕΘ: λογιστικός έλεγχος του χρέους, άμεση εγγραφή του κατοχικού δανείου στον προϋπολογισμό, άμεση εθνικοποίηση του υπερταμείου, κρατικοποίηση των κόκκινων δανείων για να μην ωφεληθούν τα “κοράκια”, πάταξη μαύρης εργασίας, επιστροφή στην εθνική παραγωγή, εκμετάλλευση ορυκτού πλούτου, καταγγελία των καρτέλ τροφίμων, ανακήρυξη ελληνικής ΑΟΖ και επιστροφή σε εθνικό νόμισμα.

Ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής τόνισε πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης υπεκφεύγει αναφορικά με την “συμφωνία των Πρεσπών”, αφού δεν δεσμεύεται ότι θα την ακυρώσει, σε αντίθεση με τον ίδιο που έχει δεσμευτεί επίσημα προς όλους για άμεση κατάργηση της προδοτικής συμφωνίας. Στην συνέχεια έδωσε την πρέπουσα απάντηση στον Αλέξη Τσίπρα που έκανε λόγο για αντισυγκεντρώσεις της Χρυσής Αυγής, δίνοντας παραδείγματα από παράνομες αντισυγκεντρώσεις του ΣΥΡΙΖΑ κατά εκδηλώσεων της Χρυσής Αυγής με συμμετοχή μάλιστα Βουλευτών.

Επιπλέον, απάντησε στην αναφορά του Τσίπρα περί προδοτών, καταγράφοντας τις προδοτικές θέσεις του ΚΚΕ – από το οποίο προέρχεται ο πρωθυπουργός – που έκαναν λόγο για “μακεδονικό λαό” και “ανεξάρτητη Μακεδονία και Θράκη”.

Τέλος, επανέλαβε πως η Χρυσή Αυγή δεν συνεργάζεται ούτε με τον ΣΥΡΙΖΑ ούτε με την ΝΔ, αντιθέτως τα δύο αυτά κόμματα έχουν πολλές φορές συνεργαστεί και ψηφίσει από κοινού αντεθνικά νομοσχέδια.

Απευθυνόμενος μάλιστα στην Νέα Δημοκρατία σημείωσε πως δεν είναι παράταξη ούτε “Λαϊκή” ούτε “Δεξιά” και αν υπάρχει σήμερα “Λαϊκή Δεξιά” αυτή είναι η Χρυσή Αυγή!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ν. Μιχαλολιάκος: Χαιρετίζω τις κινητοποιήσεις των μαθητών (Βίντεο)

Μιχαλολιάκος για ΕΡΤ: Μην μιλούν για Δημοκρατία οι στυγνοί λογοκριτές…

Μιχαλολιάκος: Ο λαός της Θεσσαλονίκης δείχνει τον δρόμο της Εθνικής Αντίστασης για την Μακεδονία!