Ο άνδρας της Μικαέλας «καρφώνει» τους κριτές του «Greece’s Next Top Model»

Η Μικαέλα Φωτιάδη αποχώρησε από το «Greece’s Next Top Model» και ο σύζυγός της Γιάννης Μπορμπόκης πήρε τ’… όπλο του «πυροβολώντας» τα μέλη της κριτικής επιτροπής του reality

Η Βίκυ Καγιά, ο Δημήτρης Σκουλός, ο Άγγελος Μπράτης και η Ηλιάνα Παπαγεωργίου συμφώνησαν ότι ήταν η παίκτρια που είχε τη χειρότερη φωτογραφία με το αυτοκίνητο, που προβλήθηκε στο επεισόδιο της Τρίτης. Έτσι, της έδειξαν την… έξοδο από το reality.

Βεβαίως η ίδια διαφώνησε με την επιλογή τους, λέγοντας ότι είχε βγάλει και καλύτερες εικόνες, αφήνοντας έτσι να εννοηθεί πως η Βίκυ Καγιά και η παρέα της επέλεξαν επίτηδες τη συγκεκριμένη για να δικαιολογήσουν την απόφασή τους. Την ίδια άποψη έχει και ο άντρας της, μοντέλο και επιχειρηματίας Γιάννης Μπορμπόκης, και δεν δίστασε να την εκφράσει δημοσίως, λίγο μετά την αποχώρησή της αγαπημένης του από το reality, σύμφωνα με την espressonews.gr.

«Από τις 5 λείψεις βάλανε αυτή που πήγαινες να κατέβεις από το αυτοκίνητο. Και πάλι με το ζόρι ψάχνουν να βρούνε κάτι άσχημο να πούνε» έριξε το… καρφί του μέσω Instagram.

Ωστόσο, η Μικαέλα στη χθεσινή εμφάνισή της στην εκπομπή του Star «Στη φωλιά των Κου Κου», έχοντας πλέον ηρεμήσει, σκεφτεί και διαβάσει όλα αυτά που λέγονται και γράφονται για την ίδια, άλλαξε τακτική. Τι έκανε; Ζήτησε δημοσίως συγγνώμη από τη μέχρι πρότινος «εχθρό» της Άννα Αμανατίδου, δείχνοντας την κολλητή της Μέγκι ως υπεύθυνη για τα αρνητικά σχόλια που έκανε για εκείνη στη διάρκεια του reality.

«Δεν με παρέσυρε η Μέγκι, απλά ήξερε την Άννα πριν από το παιχνίδι. Αν ήμουν σωστή, θα μίλαγα με την Άννα, θα τη γνώριζα πρώτα σαν άνθρωπο και μετά θα την έκραζα. Αυτό που έκανα εγώ ήταν λάθος γιατί στηρίχτηκα πάνω σ’ αυτά που είπε η Μέγκι και το υποστήριξα χωρίς να ξέρω την Άννα και γι’ αυτό της ζητάω συγγνώμη» είπε χαρακτηριστικά η Μικαέλα Φωτιάδη.

Όπως συμπλήρωσε, μάλιστα, ελπίζει η Άννα να μην έχει στενοχωρηθεί πολύ γι’ αυτά που έχει πει για εκείνη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ρεκόρ συμμετοχών στο Next Top Model – Ποιοι θα βρίσκονται στην παρουσίαση και στην κριτική επιτροπή!

Greece’ s Next Top Model: Σάστισαν οι κοπέλες με τις αντιδράσεις της Μέγκι (Βίντεο)

GNTM: Αποκαλύφθηκαν γυμνές φωτογραφίες της Ειρήνης Καζαριάν