Στην Αθήνα ο Πιτίνο: «Έχω υπογράψει – Θα είμαι στην προπόνηση»

Στην Αθήνα ο Ρικ Πιτίνο ο οποίος αποκάλυψε πως έχει ήδη υπογράψει και το απόγευμα θα προπονήσει για πρώτη φορά τον Παναθηναϊκό.

Ο Αμερικανός προπονητής στις πρώτες του δηλώσεις μετά την άφιξή του στην Αθήνα έκανε γνωστό ότι έχει ήδη υπογράψει και ότι στις 17:00 θα είναι παρών στο ΟΑΚΑ στην πρώτη του προπόνηση στους πράσινους.

Ο Πιτίνο έδειξε να γνωρίζει αρκετά για τον Παναθηναϊκό, τους αντιπάλους του στα επόμενα παιχνίδια, το ευρωπαϊκό μπάσκετ και για το ποιες είναι οι ανάγκες των πράσινων.

«Είμαι ενθουσιασμένος που βρίσκομαι εδώ. Είναι η πρώτη μου φορά στα 41 χρόνια της καριέρας μου που αναλαμβάνω ομάδα στη μέση της σεζόν. Έχω υπογράψει και είμαι έτοιμος να πάω στην προπόνηση στις 17:00», τόνισε και συνέχισε:

«Το ευρωπαϊκό μπάσκετ είναι πολύ καλό. Είναι πιο physical από το ΝΒΑ αυτή την στιγμή. Οι ομάδες στην Ευρωλίγκα είναι πολύ ταλαντούχες, όπως η Ρεάλ και η ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Είναι μια μεγάλη πρόκληση για εμένα. Έχουμε ένα αρνητικό ρεκόρ το οποίο πρέπει να φτιάξουμε», ανέφερε και συνέχισε:

«Το πρώτο που θα χρειαστεί είναι να μάθω καλά τους παίκτες. Να δω τα δυνατά και τα αδύνατα σημεία της ομάδας και μετά να αποφασίσω τι χρειαζόμαστε. Γνωρίζω ότι έχουμε ένα θέμα στο σουτ και πρέπει να φτιάξουμε άμυνες που θα δυσκολέψουν τον αντίπαλο», τόνισε.

Πηγή: sport-fm.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Είναι επίσημο! Έκλεισε ο Ρικ Πιτίνο στον Παναθηναϊκό

Ο Ρικ Πιτίνο ανακοίνωσε ότι αναλαμβάνει τον Παναθηναϊκό

«Άστραψε και βρόντηξε» ο Γιαννακόπουλος: Δεν θα ξεφτιλίζετε εσείς τον Παναθηναϊκό…