Αιμόφυρτος στο νοσοκομείο ένας από τους δολοφόνους της Ελένης Τοπαλούδη

Σε συναισθηματικά φορτισμένο κλίμα έγινε στο Διδυμότειχο το μνημόσυνο για τις 40 μέρες από τον θάνατο της Ελένης Τοπαλούδη, που δολοφονήθηκε στη Ρόδο, ενώ την ίδια ώρα ο ένας από τους δολοφόνους της μεταφερόταν αιμόφυρτος στο νοσοκομείο!

Τραγικές φιγούρες, οι γονείς και ο αδερφός της αδικοχαμένης φοιτήτριας που προσπαθούσαν με τα μάτια πλημμυρισμένα από δάκρυα να συνειδητοποιήσουν ότι δεν θα αντικρίσουν ποτέ ξανά την Ελένη τους, σύμφωνα με την espressonews.gr.

Η χαροκαμένη μητέρα της κοιτούσε τη φωτογραφία της μοναχοκόρης της και την έσφιγγε στην αγκαλιά της, ενώ δίπλα της ο τραγικός σύζυγός της προσπαθούσε να δώσει κουράγιο στην ίδια και στον γιο τους. Η γιαγιά της Ελένης δεν άντεξε και κατέρρευσε, αφού αυτές τις ημέρες περίμενε πώς και πώς την εγγονή της για να τη σφίξει στην αγκαλιά της και να περάσουν μαζί τις γιορτές.

Στη θρακική πόλη πήγαν για το μνημόσυνο πολλοί φίλοι και συμφοιτητές της αδικοχαμένης κοπέλας, ακόμη και άνδρες του Λιμενικού από τη Ρόδο.

Την ίδια στιγμή ο 21χρονος Ροδίτης, που βρίσκεται προφυλακισμένος για τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη στις 27 Νοεμβρίου, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με τραύμα στο κεφάλι. Όπως έγινε γνωστό, ο Μανώλης Κ., που έχει προφυλακιστεί στις Φυλακές Φελλίου Γρεβενών, φέρεται ότι ξέσπασε χτυπώντας το κεφάλι του στον τοίχο του κελιού του.

Πρώτες βοήθειες

Όταν οι φύλακες τον είδαν πεσμένο στο δάπεδο και αιμόφυρτο, αμέσως τον μετέφεραν στο νοσοκομείο, όπου οι γιατροί τού πρόσφεραν τις πρώτες βοήθειες. Αφού έκριναν ότι δεν είχε κάτι σοβαρό, τον έστειλαν πίσω στη φυλακή, όπου κρατείται σε κελί που βρίσκεται στον χώρο υποδοχής. Όπως και ο 19χρονος Αλβανός συγκατηγορούμενός του Αλέξανδρος Λ., έτσι και αυτός δεν έχει μεταφερθεί ακόμα σε πτέρυγα και οι δυο τους κρατούνται προσωρινά σε ειδικά κελιά, απομονωμένοι από τους υπόλοιπους κρατουμένους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ανατροπή στην έρευνα για την δολοφονία της 21χρονης φοιτήτριας στη Ρόδο

Δρακόντια μέτρα στις φυλακές για να μη λιντσάρουν τους δολοφόνους της Ελένης Τοπαλούδη

Ελένη Τοπαλούδη: Ήταν ζωντανή για 8 ώρες πριν πνιγεί! – Πέθανε αργά και βασανιστικά