Η σχέση με τον Αφγανό, η εξαφάνιση και ο φόνος που χρεώνεται στον πατέρα

Συγκλονίζει το έγκλημα στην Κέρκυρα

Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Κέρκυρας από το έγκλημα που αποκαλύφθηκε χθες όταν μία 28χρονη κοπέλα, που αγνοούνταν, βρέθηκε νεκρή στην περιοχή της Αλεπούς.

Οι φίλοι της κοπέλας ανησύχησαν όταν η 28χρονη δεν επέστρεψε στο σπίτι της και περίπου στη μία τα ξημερώματα της Τετάρτης ο σύντροφός της δήλωσε την εξαφάνισή της στην Αστυνομία. Άμεσα η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Κέρκυρας ξεκίνησε τις έρευνες για τον εντοπισμό της και πήρε καταθέσεις από φίλους και συγγενείς για το πού είχαν δει τελευταία φορά την 28χρονη.

Τελικά η κοπέλα βρέθηκε θαμμένη στην πίσω πλευρά του σπιτιού της.

Η σχέση με τον Αφγανό και ο πατέρας που «έσπασε»

Από την αρχή των ερευνών ο πατέρας της κοπέλας θεωρήθηκε ο βασικός ύποπτος του εγκλήματος καθώς οι σχέσεις τους δεν ήταν πολύ καλές.

Όπως μετέδωσε το Έθνος ο πατέρας της 28χρονης, με καταγωγή από την Αλβανία, δεν ενέκρινε τη σχέση της κόρης του με Αφγανό μετανάστη. Ο τελευταίος μάλιστα ήταν πεπεισμένος ότι ο πατέρας της συντρόφου του της είχε κάνει κάτι κακό.

Οι καυγάδες ανάμεσα σε κόρη και πατέρα ήταν καθημερινοί. Οι αντιρρήσεις και οι απαιτήσεις του να χωρίσει από τον Αφγανό δεν φαίνεται να εισακούονταν. Η οργή του ξεχείλισε και αυτό φέρεται να όπλισε το χέρι του και να έκοψε το νήμα της ζωής του ίδιου του του παιδιού.

Μετά από πολύωρη ανάκριση ομολόγησε την πράξη του και υπέδειξε το σημείο που είχε θάψει την άτυχη 28χρονη.

Τα ακριβή αιτία θανάτου δεν έχουν ακόμα διευκρινιστεί και φως αναμένεται να ρίξει η νεκροψία. Η κοπέλα έφερε συντριπτικά κατάγματα από αιχμηρό αντικείμενο.

Η οργή του ξεχείλισε και αυτό φέρεται να όπλισε το χέρι του και να έκοψε το νήμα της.

Διαβάστε, επίσης:

Στυγερό έγκλημα στην Κέρκυρα: Πατέρας σκότωσε την κόρη του και την έθαψε έξω από το σπίτι