Κυρανάκης για Σκοπιανό: “Ντελιβεράς” ξένων συμφερόντων ο κ. Τσίπρας (Βίντεο)

Στις Παρεμβάσεις καλεσμένος του Άκη Παυλόπουλου, το βράδυ της Πέμπτης 10 Ιανουαρίου, βρέθηκε ο Κωνσταντίνος Κυρανάκης, αναπληρωτής εκπρόσωπος τύπου της Νέας Δημοκρατίας.

Ο κ. Κυρανάκης αναφερόμενος στην επίσκεψη της καγκελαρίου της Γερμανίας Άνγκελας Μέρκελ στην Ελλάδα και στη συνάντηση του με τον πρωθυπουργό, επιτέθηκε στον κ. Τσίπρα λέγοντας ότι έχει γίνει “ο καλός “ντελιβεράς” των ξένων συμφερόντων και την παραγγελία της Μέρκελ την φέρνει στο πιάτο”, και συνέχισε λέγοντας ότι “η παραγγελία του Βερολίνου για το Σκοπιανό είναι αυτή που περιγράφεται στη συμφωνία των Πρεσπών”.

Επισήμανε επίσης ότι “η συμφωνία των Πρεσπών είναι μια κακή συμφωνία, φέρνοντας αποσταθεροποίηση στα Βαλκάνια, γιατί ούτε μέσα στα Σκόπια υπάρχει συνολική αποδοχή της συμφωνίας”.

Ο εκπρόσωπος τύπου της Νέας Δημοκρατίας μίλησε και για την συνάντηση που θα έχει ο πρόεδρος της ΝΔ με την κ. Μέρκελ, είπε ότι “ο κ. Μητσοτάκης θα εκφράσει την πάγια θέση του κόμματος στην Γερμανίδα καγκελάριο, θα της πει ότι είμαστε απέναντι στην συμφωνία και ανεξάρτητα αν εκείνη θέλει να πιέσει ή κάποιος άλλος, οι θέσεις της Νέας Δημοκρατίας και της επόμενης κυβέρνησης είναι μια και ξεκάθαρη. Είμαστε απέναντι στην συμφωνία Τσίπρα-Ζάεφ, και θα κάνουμε ότι μπορούμε για να μην περάσει”.

Δείτε όλα όσα είπε ο. κ. Κυρανάκης στις Παρεμβάσεις. Η τοποθέτηση του ξεκινά μετά το 27ο λεπτό:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Αισιόδοξος ο Κυρανάκης: «Στο Μαξίμου γνωρίζουν πλέον ότι η νίκη της ΝΔ δεν αντιστρέφεται»

«Σφάχτηκαν» Αλεξιάδης και Κυρανάκης για τον… Στάλιν! (video)

Κυρανάκης για μέρισμα: «Κοροϊδία χωρίς όρια από τον κ. Τσίπρα»