Νέα επίθεση Καμμένου σε Κοτζιά: Δεν θα πάω από αδέσποτη, ούτε θα κάτσω να με εκτελέσουν οι συνοδοιπόροι του

Είχε προηγηθεί ξέσπασμα του υπουργού Αμυνας κατά του Νίκου Κοτζιά, πάντα μέσω Twitter, στο οποίο ο κ. Καμμένος έγραψε: «Κάνουν τραγικό σφάλμα όσοι νομίζουν ότι θα αποδεχτώ τετελεσμένα για το Εθνικό θέμα

Σε πλήρη εξέλιξη είναι η κόντρα του Πάνου Καμμένου με τον Νίκο Κοτζιά, καθώς ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ έκανε διαδοχικές επιθέσεις στον πρώην υπουργό Εξωτερικών, μέσω Τwitter.

Σε νέα ανάρτησή του, ο υπουργός Αμυνας αποκάλεσε ξανά «ολετήρα» τον κ. Κοτζιά, αλλά επιτέθηκε και στους «συνοδοιπόρους» του πρώην υπουργού Εξωτερικών. Συγκεκριμένα, απαντώντας σε σχόλιο του δημοσιογράφου Μάκη Τριανταφυλλόπουλου, ο Πάνος Καμμένος έγραψε στο Twitter:

«Είμαι σε πόλεμο από τότε που τράβηξα δικό μου δρόμο δύσκολο και δεν δέχτηκα τη ΝΔ των μνημονίων και των Πλεύρηδων. Σε πόλεμο με τα συμφέροντα ακόμη και “μαφιόζικα”, δεν θα πάω ούτε από αδέσποτη ούτε θα γονατίσω να με εκτελέσουν οι συνοδοιπόροι του ολετήρα Κοτζιά. Το επέλεξαν…».

Panos Kammenos@PanosKammenos

Είμαι σε πόλεμο από τότε που τράβηξα δικό μου δρόμο δύσκολο και δεν δέχτηκα τη ΝΔ των μνημονίων και των Πλεύρηδων. Σε πόλεμο με τα συμφέροντα ακόμη και «μαφιόζικα», δεν θα πάω ούτε από αδέσποτη ούτε θα γονατίσω να με εκτελέσουν οι συνοδοιπόροι του ολετήρα Κοτζιά. Το επέλεξαν…

Είχε προηγηθεί ξέσπασμα του υπουργού Αμυνας κατά του Νίκου Κοτζιά, πάντα μέσω Twitter, στο οποίο ο κ. Καμμένος έγραψε: «Κάνουν τραγικό σφάλμα όσοι νομίζουν ότι θα αποδεχτώ τετελεσμένα για το Εθνικό θέμα. Οι ΑΝΕΛ και ο ίδιος: Δεν εκβιαζόμαστε. Δεν απειλούμαστε. Δεν εξαγοραζόμαστε ποτέ. Ο ολετήρας της χώρας και της κυβέρνησης ομολόγησε αποστασία. Εμείς ανένδοτο».

Panos Kammenos@PanosKammenos

Κάνουν τραγικό σφάλμα όσοι νομίζουν ότι θα αποδεχτώ τετελεσμένα για το Εθνικό θέμα. Οι ΑΝΕΛ και ο ίδιος :
ΔΕΝ ΕΚΒΙΑΖΟΜΑΣΤΕ
ΔΕΝ ΑΠΕΙΛΟΥΜΑΣΤΕ
ΔΕΝ ΕΞΑΓΟΡΑΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ.
Ο ολετήρας της χώρας και της κυβέρνησης ομολόγησε ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ.
ΕΜΕΙΣ ΑΝΕΝΔΟΤΟ

Ο υπουργός Άμυνας έκανε την οργισμένη ανάρτηση έπειτα από συνέντευξη του Νίκου Κοτζιά, στην οποία δήλωσε ότι ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ έπαψε να απειλεί με πτώση της κυβέρνησης όταν διαπίστωσε πως κάποιοι βουλευτές του δεν θα τον ακολουθούσαν.

Οι δηλώσεις του Νίκου Κοτζιά

«Για την ηγεσία των ΑΝΕΛ δεν θα μιλήσω, είναι το άκρον άωτον. Ο κ. Καμμένος σταμάτησε να λέει ότι θα ρίξει την κυβέρνηση όταν κατάλαβε ότι δεν θα τον ακολουθήσουν πολλοί δικοί του», είπε ο κ. Κοτζιάς σε συνέντευξη στο News 24/7. Ακόμη, εκτίμησε ότι «η κυβέρνηση που φτιάχτηκε το 2015 ήταν μια κυβέρνηση σωτηρίας, μας έβγαλε από τα μνημόνια. Θα μπορούσαν μετά να αλλάξουν οι ισορροπίες μέσα σε αυτήν και να μην μπει σε αυτή την κατάσταση φθοράς, που την έχει βάλει ο κ. Καμμένος. Δεν θέλει ενιαία τα Σκόπια ο κ. Καμμένος».

Συνεδριάζουν οι ΑΝΕΛ

Στο μεταξύ, το Σάββατο ανακοινώθηκε η έκτακτη σύγκληση της κοινοβουλευτικής ομάδας και της εκτελεστικής επιτροπής των ΑΝΕΛ.

«Με απόφαση του προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων και υπουργού Εθνικής Άμυνας Πάνου Καμμένου συγκαλείται την Τετάρτη 9 Ιανουαρίου 2019, στις 10:00, η Κοινοβουλευτική Ομάδα και στις 11:00 η Εκτελεστική Επιτροπή των Ανεξάρτητων Ελλήνων στα γραφεία του Κινήματος στη Βουλή», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση του κόμματος.

«Μήνυμα» και προς Μαξίμου

Ολα αυτά συμβαίνουν, ενώ ο Πάνος Καμμένος έστειλε μηνύματα προς το Μέγαρο Μαξίμου το Σάββατο, ενόψει της ψήφισης της Συμφωνίας των Πρεσπών στη Βουλή.

Δημοσίευμα της ιστοσελίδας olympia, που απηχεί τις απόψεις του προέδρου των ΑΝΕΛ τα τελευταία χρόνια χαρακτηρίζει «αδιανόητη και ύποπτη» την ψήφιση της συμφωνίας των Πρεσπών από κυβερνήσεις μειοψηφίας ή ανοχής.

Διαβάστε, επίσης:Καμμένος για Σκοπιανό: «Κάνουν τραγικό σφάλμα όσοι νομίζουν ότι θα αποδεχτώ τετελεσμένα»