Παραμένουν τα προβλήματα στην κίνηση των λεωφορείων από την κακοκαιρία – Δείτε τις μεταβολές και τροποποιήσεις των δρομολογίων

Κανονικά εκτελούνται πλέον τα δρομολόγια του μετρό από Δουκ. Πλακεντίας μέχρι το αεροδρόμιο και ο ΗΣΑΠ φτάνει μέχρι την Κηφισιά

Εξομαλύνεται σταδιακά η κυκλοφορία των μέσων μαζικής μεταφοράς στην Αθήνα, μετά την σφοδρή χιονόπτωση κατά τη διάρκεια της νύχτας.

Όπως έγινε γνωστό από τον ΗΣΑΠ τα δρομολόγια εκτελούνται πλέον κανονικά, από τον Πειραιά μέχρι και την Κηφισιά. Νωρίτερα τα δρομολόγια του Ηλεκτρικού σιδηρόδρομου εκτελούνταν το πρωί μέχρι τον σταθμό «Ειρήνη», καθώς το χιόνι που έπεσε από χθες το βράδυ στην Αθήνα δημιούργησε πολλά προβλήματα.

Την ίδια στιγμή, με τροποποιήσεις εκτελούνται τα δρομολόγια των λεωφορείων, ειδικά στα βόρεια και τα βορειοανατολικά της Αττικής. Μεταξύ των λεωφορείων, που έχουν τροποποιήσει τα δρομολόγιά τους λόγω παγετού, είναι το 550 (Κηφισιά-Π. Φάληρο) πηγαίνει μέχρι δαχτυλίδι στο Μαρούσι, το 622 (Ανω Γαλάτσι-Γουδί), πηγαίνει μέχρι την πλατεία Κυψέλης, το 608 (Νεκρ. Ζωγράφου-Γαλάτσι) και το 224 (Καισαριανή-Ελ. Βενιζέλου).

Κανονικά εκτελούνται πλέον τα δρομολόγια του μετρό από Δουκ. Πλακεντίας μέχρι το αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος», τα οποία είχαν διακοπεί νωρίς το πρωί λόγω προβλημάτων στη σηματοδότηση του προαστιακού.

Διαβάστε, επίσης:

Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία του Μετρό μέχρι το αεροδρόμιο