Ρόδος: Ξυλοκόπησαν άγρια τον Αθίγγανο βιαστή της 19χρονης με αναπηρία

Οι συνταρακτικές αποκαλύψεις για τους βιασμούς ανυπεράσπιστων κοριτσιών στη Ρόδο, με αποκορύφωμα την δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη, «ξύπνησαν» τον άγραφο ηθικό κώδικα των παρανόμων που εκδηλώθηκε με τον ξυλοδαρμό στα κρατητήρια του 23χρονου Αθιγγάνου ο οποίος συνελήφθη για τον βιασμό της 19χρονης με αναπηρία!

Ο νεαρός από το Φαληράκι κρίθηκε προφυλακιστέος με ομόφωνη απόφαση της ανακρίτριας και του εισαγγελέα, κατηγορούμενος για βιασμό της κοπέλας που έχει ποσοστό αναπηρίας άνω του 67% και φοιτά σε ειδικό σχολείο, τον οποίο φέρεται ότι διέπραξε από κοινού με τον 20χρονο Αλβανό δολοφόνο της 21χρονης φοιτήτριας. Ώσπου να μεταχθεί στις φυλακές, παρέμενε στα κρατητήρια του αστυνομικού τμήματος Ρόδου.

Όμως, τη νύχτα της Δευτέρας οι συγκρατούμενοί του τον ξυλοκόπησαν άγρια, με αποτέλεσμα να μεταφερθεί σε άλλο σημείο του τμήματος όπου κρατείται μόνος υπό φρούρηση. Ο 23χρονος είχε ομολογήσει προανακριτικά τον βιασμό που έγινε την 1η Δεκεμβρίου 2018, όμως στην ανακρίτρια άλλαξε στάση και ισχυρίστηκε ότι ομολόγησε υπό το κράτος αστυνομικής βίας. Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Δημοκρατική», για τον ισχυρισμό του διενεργεί έρευνα η ανακρίτρια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δολοφονία φοιτήτριας στη Ρόδο: Η φρικιαστική φωτογραφία και οι καταθέσεις που φέρνουν ανατροπή

Κούγιας για το έγκλημα στη Ρόδο: Της έδεσαν τα πόδια για να σιγουρευτούν ότι θα πνιγεί

Ρόδος: «Έτσι σκοτώσαμε την Ελένη Τοπαλούδη» – Σοκάρει η κατάθεση του 19χρονου Αλβανού