Στο νοσοκομείο ο Γιώργος Σαμπάνης – Ακυρώθηκαν εμφανίσεις του λόγω υγείας

Μπορεί οι υπόλοιποι διάσημοι να έχουν γεμίσει το instagram feed με εικόνες από χιονάνθρωπους και βόλτες στην παγωμένη Αθήνα, αλλά ο Γιώργος Σαμπάνης δεν είχε κάτι εξίσου ευχάριστο να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς του φίλους. Ο τραγουδιστής και δημιουργός ξεκίνησε την χρονιά του δυστυχώς με μια εισαγωγή στο νοσοκομείο η οποία θα τον κρατήσει μακριά από τη σκηνή του Acro στο οποίο εμφανίζεται την ερχόμενη Παρασκευή και Σάββατο.

Το δυσάρεστο νέο ανακοινώθηκε σε insta Story μέσα από τον λογαριασμό του Γιώργου Σαμπάνη στο instagram. «Λόγω μιας σοβαρής γαστρεντερίτιδας που ταλαιπωρεί από σήμερα, Τρίτη 8/1, τον Γιώργο Σαμπάνη και της εισαγωγής του στο νοσοκομείο, η γνωμάτευση των γιατρών δεν θα αφήσει τον τραγουδιστή να εμφανιστεί στο Acro το ερχόμενο Παρασκευοσάββατο» ανέφερε η ανάρτηση.

Υπενθυμίζεται πώς κατά την διάρκεια των πρώτων εμφανίσεών του για φέτος δημοσιεύματα ήθελαν να έχει ξεσπάσει άγριος καυγάς μεταξύ θαμώνων που έστειλε έναν από τους εμπλεκόμενους στο νοσοκομείο για να υποβληθεί σε συρραφή των τραυμάτων του.

Πηγή: ladylike.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο Τόλης Βοσκόπουλος – Τι συμβαίνει

Αντρέας Γεωργίου: Ταξίδι στην Ολλανδία μαζί με τους συναδέλφους του!

Θρίλερ με τον νεκρό χορευτή του «Ελλάδα έχεις Ταλέντο» – Τον «σκότωσε» το σεσουάρ;