Τι ανέφερε ο δικηγόρος του Ανανιάδη για την επίθεση που δέχτηκε έξω από το σπίτι του

Δεν έχει κάποια περιγραφή συγκεκριμένη ο Άνθιμος για να καταθέσει μήνυση. Να καταθέσει μήνυση εναντίον ποιου;

Ο δικηγόρος του Άνθιμου Ανανιάδη μίλησε στην εκπομπή του Open Tv «Έλα Χαμογέλα» για την επίθεση που δέχτηκε ο ηθοποιός έξω απ’ το σπίτι του, αλλά και το τεστ DNA για τον 9 μηνών Τιμόθεο.

Ειδικότερα, ο δικηγόρος του Άνθιμου Ανανιάδη μίλησε στην εκπομπή «Έλα χαμογέλα» και τη Σίσσυ Χρηστίδου μετά την επίθεση που δέχτηκε ο ηθοποιός από αγνώστους έξω απ’ το σπίτι του, στην περιοχή του Ψυρρή.

Ο κ. Νίκος Κυράτσης, ερωτηθείς από την παρουσιάστρια εάν ο Άνθιμος έχει κινηθεί νομικά εναντίον όσων επιτέθηκαν, ανέφερε μεταξύ άλλων:

Σχετικά με την ψυχολογική κατάσταση που βρίσκεται ο ηθοποιός μετά την επίθεση που δέχτηκε, ο δικηγόρος του ανέφερε ότι ο ηθοποιός παραμένει ταραγμένος.

Όσον αφορά το τεστ πατρότητας για τον 9 μηνών Τιμόθεο, στο οποίο ο Άνθιμος Ανανιάδης προχώρησε προκειμένου να διαπιστώσει εάν όντως είναι παιδί του ή όχι, ο δικηγόρος σημείωσε ότι η διαδικασία πραγματοποιήθηκε όπως ακριβώς είχε συμφωνηθεί και από τις δύο πλευρές, αλλά και ότι μέσα στην επόμενη εβδομάδα αναμένεται να βγουν τα αποτελέσματα.

Διαβάστε, επίσης:

Νίκος Κουρκούλης-Κέλλυ Κελεκίδου: Σπάνια βραδινή έξοδος με τα παιδιά τους